Hirdetés
- Hírértékűvé tette a Lenovo, hogy az ASUS támogatja a kézikonzolját
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
Szerintem Vladi épp valami válságon ment keresztül :-)
Na látod, ezt sosem értettem... Ubuntun bekattiontottad a zárt meghajtók használatát, számomra mindig ugyanilyen egyszerú volt telepíteni a livnát... Ezért nem értem soha mi a probléma a médialejátszással meg a driverekkel fedora alatt, egyszerűen ha egy driver szar, akkor tök mindegy honnan és hogy telepítem, szar marad, ha meg jó, akkor olyanmindegy hogy a livnából vagy a restricted-ből jön. Volt régi ati kártyám, régi nvidia, új nvidia, régi intel meg új intel, persze egyik sem volt felsőkategóriás gamer kártya, de mindegyikkel sikerült megbírkózni. Ezzel nem akarom azt mondani hogy a restricted repot bekapcsolni nem kényelmes, vagy hogy a fedorán egyszerűbbek lennének ezek a dolgok, mert ez nem lenne igaz, elfogadom, csak értetlenül állok az előtt hogy két egyszerű, jól leírt tevékenység közül az árnyalatnyit "összetettebb" de még így is túl egyszerű miért okoz problémát...(nem úgy értem hogy neked, hanem általában sokaknak) a túl egyszerűt pedig arra alapozom, hogy a windows felhasználóként eltöltött időszakban amikor már tudtam melyik codec pack az amivel mindent le tudok játszani, egyszerű dolgom volt, de sokkal nehezebben, sokkal több próbálgatás árán jutottam el oda hogy megtaláljam, mint mondjuk fedorán a livnát meg a gstreamer plugineket, vagy a gnome-mplayert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Samsung kuponkunyeráló
- Itt Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Futás, futópályák
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, megkímélt 100% akku (13 ciklus) 6 hón
- Lenovo Thinkpad X1 Nano 5G Gen2 3K IPS i7-1260P 12mag 16GB DDR5 512GB SSD Intel Iris XE W11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF brand számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD UHD630 250W WIN11
- DELL Latitude 5285 (Tablet) 2 az 1 ben,FHD +,12.3,i5-7200U,8GB 128GB SSD,LTE, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest