- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Professzionális Intel videokártyák az ASRock receptje szerint
- Nagy méretű EIZO monitor jön nyáron színkritikus alkalmazásokhoz
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Hazatért holdkörüli útjáról a NASA négy űrhajósa.
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Router csere vagy nem? – Wi-Fi útmutató otthonra
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Otthoni időjárás-állomás
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
Szerintem Vladi épp valami válságon ment keresztül :-)
Na látod, ezt sosem értettem... Ubuntun bekattiontottad a zárt meghajtók használatát, számomra mindig ugyanilyen egyszerú volt telepíteni a livnát... Ezért nem értem soha mi a probléma a médialejátszással meg a driverekkel fedora alatt, egyszerűen ha egy driver szar, akkor tök mindegy honnan és hogy telepítem, szar marad, ha meg jó, akkor olyanmindegy hogy a livnából vagy a restricted-ből jön. Volt régi ati kártyám, régi nvidia, új nvidia, régi intel meg új intel, persze egyik sem volt felsőkategóriás gamer kártya, de mindegyikkel sikerült megbírkózni. Ezzel nem akarom azt mondani hogy a restricted repot bekapcsolni nem kényelmes, vagy hogy a fedorán egyszerűbbek lennének ezek a dolgok, mert ez nem lenne igaz, elfogadom, csak értetlenül állok az előtt hogy két egyszerű, jól leírt tevékenység közül az árnyalatnyit "összetettebb" de még így is túl egyszerű miért okoz problémát...(nem úgy értem hogy neked, hanem általában sokaknak) a túl egyszerűt pedig arra alapozom, hogy a windows felhasználóként eltöltött időszakban amikor már tudtam melyik codec pack az amivel mindent le tudok játszani, egyszerű dolgom volt, de sokkal nehezebben, sokkal több próbálgatás árán jutottam el oda hogy megtaláljam, mint mondjuk fedorán a livnát meg a gstreamer plugineket, vagy a gnome-mplayert.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Óra topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Hello Leo: véget ér a Starlink egyeduralma
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen TV-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5290,12.5",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Crucial T705 4TB Gen5 SSD, 14100MB/s
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- HP EliteBook 655 G10 15" Ryzen 5 PRO 7530U 32GB RAM Garancia 2028.02.27.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman S3 Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest