Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen házat vegyek?
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Színes hardvercsomag a téli szürkeségben
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
ObiGabi
aktív tag
Üdv!
Véletlenül találtam egy lehetséges megoldást a szaggató, akadó játékra. Nálam minden ok, ennek ellenére kipróbáltam.
Itt találhatóak az alábbiak:
C:\Users\"neved"\Documents\My Games\FarmingSimulator20131. Töröljük a "mods" mappa tartalmát, vagy magát a mappát, az "inputBinding.xml" fájlt, a "shadercache" mappát.
2. Indítsunk a játszótA törléseknek köszönhetően, vagy tényleg van új javítás, de azonnal jelzi a progi (ha neten vagyunk) az ablak bal alsó sarkában, hogy frissítés érhető el. Frissítés nélkül indítottam, de mivel nálam eddig is gond nélkül ment, nem tapasztaltam különbséget. 48 és 60 között váltakozott az FPS, egyszer körbefordultam és beállt 60-ra. A "shadercache" mappa viszont kb. tizedére csökkent, miután újra létrehozta a game az indításkor.
De ha már frissítést emlegetett a játék, gondoltam megnézem. Kiírva továbbra is 2.1 van. Ha azonban rákattintunk a "Download" feliratra, akkor a megjelenő letöltő ablakban ez látható: "FarmingSimulator2013Patch2.1HUb.exe" A javítás megjelenésekor az a kis "b" nem szerepel benne.
3. Pakoljuk vissza a mods mappát, ill. annak tartalmát és jöhet a mehet.
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest