Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ObiGabi
aktív tag
Üdv!
Véletlenül találtam egy lehetséges megoldást a szaggató, akadó játékra. Nálam minden ok, ennek ellenére kipróbáltam.
Itt találhatóak az alábbiak:
C:\Users\"neved"\Documents\My Games\FarmingSimulator20131. Töröljük a "mods" mappa tartalmát, vagy magát a mappát, az "inputBinding.xml" fájlt, a "shadercache" mappát.
2. Indítsunk a játszótA törléseknek köszönhetően, vagy tényleg van új javítás, de azonnal jelzi a progi (ha neten vagyunk) az ablak bal alsó sarkában, hogy frissítés érhető el. Frissítés nélkül indítottam, de mivel nálam eddig is gond nélkül ment, nem tapasztaltam különbséget. 48 és 60 között váltakozott az FPS, egyszer körbefordultam és beállt 60-ra. A "shadercache" mappa viszont kb. tizedére csökkent, miután újra létrehozta a game az indításkor.
De ha már frissítést emlegetett a játék, gondoltam megnézem. Kiírva továbbra is 2.1 van. Ha azonban rákattintunk a "Download" feliratra, akkor a megjelenő letöltő ablakban ez látható: "FarmingSimulator2013Patch2.1HUb.exe" A javítás megjelenésekor az a kis "b" nem szerepel benne.
3. Pakoljuk vissza a mods mappát, ill. annak tartalmát és jöhet a mehet.
Új hozzászólás Aktív témák

- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Melyik tápegységet vegyem?
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- RAM topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Apple MacBook
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Újszerű, Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári gar 2027.11-ig
- Bambu Lab A1 mini azonnal használható szett
- Samsung 860 Evo 1TB SATA3 93%-os és Samsung 860 QVO 1TB 97%-os
- Apple Watch Ultra (1. generáció) ÚJSZERŰ, 100% AKKU
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását típustól függetlenül
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest