- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
- Melyik tápegységet vegyem?
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- OLED TV topic
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
Hali!
Nem gázos az a map, csak egy a gáz vele. Amire látom utóbbi hozzászólásokból, hogy ObiGabi is szerintem rosszul hiszi. Ugyanis, ha lefordítjátok a Doba szót, lehet hogy azt jelenti hogy: Nyitvatartás

Ugyanis, sok mapra olyan kapukat tesznek, ami úgy működik mint a valóságban szinte. Vagyis, 9-17 hod. jelentheti azt hogy, 9 órakor nyit 17 órakor zár a script. Ugyanis a kapu az kinyílna alap verzió esetén, vagy alap "trigger" beállítás esetén, de így nem, mert időzárasra szerkesztette valaki.
Ahogy gondoltam! Épp most fordítottam le a google fordítóval, a hodot kitöröltem a végéről, de az eleje ez: idő 9-17 vagyis ahogy gondoltam. Valósra van a kapu szerkesztve. Ami annyit jelent, hogy reggel 9 kor nyílik csak ki a kapu nektek, és délután 17 órakor leáll, vagyis 17 órától kezdve, hiába álltok a kapuhoz, nem fog kinyílni!!

Remélem segítettem.

Új hozzászólás Aktív témák

- Dell Wyse 5470,14",FHD,Touch,N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Honor Magic7 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Apple Mac mini M1 2020 - 16GB/256GB SSD - Erősebb verzió! - Szép/Megkímélt állapotban
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest