Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mint írtam, nekem ilyenért nem reklamál a konkurens víruskergető... Az általad használt víruskergetővel amúgy is sok problémák szoktak lenni.
Amúgy a játékkal sincs kimondottan semmi baj(hasonlít egy kicsit a 4.ik részre, kicsit jobbanmegcsavarva), egy két dolgot leszámítva(pl.Stash súlykorlàt,ami a 4-ben nem volt, nekem a 76ban ez nem jött be, megoldható ugyan 1st előfizuval ez a probléma, de akkor màr rávágható, hogy a 4hez képest rohadt pénzorientált lett a játék),ami a fejlesztők szűk gondolkodásának eredménye lehet.
Nekem amúgy az egyik kedvenc jàték franchise-om, megvan az összes Fallout
-
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fujifilm X
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Yettel topik
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- PS5(DS5) Hall effect és Xbox Series TMR analóg analóg csere
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 20.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- Xbox Series TMR analóg és PS5(DS5) Hall effect analóg csere
- Xbox One és 360 játékok eladók!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest