-
PROHARDVER!
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikk2000
őstag
válasz krizmo_ #10172 üzenetére
Nem igaz az hogy ha nem fagyok fb-n akkor nem kapok cset üzenetet. Pont arról van szó, hogy ha nem vagyok fenn, és írnak nekem, akkor baszik jelezni, pedig régebben jelezte. Szóval most ha felmegyek, akkor random fogad 1-x db üzenet amiről nem tudok hogy jött. Elejétől fogva nem tetszik ez az facebook dolog, átláthatatlan, erőszakos, infószipolyozó és adatgyűjtő oldal, amit ismerősök miatt kénytelen vagyok használni, de hogy ennyire primitív legyen, hogy egy sima üzenetről nem tud emailt küldeni... akkor zárják be és hintsék be sóval.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i7-12700KF/13700KF + Új RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Dell Precision 5570 ( XPS 9520 ) 4K+ Touch/12800H 14C/32G/1T G4/Quadro RTX/IR/FPR
- Lenovo ThinkCentre M900 Tiny ÁFÁ-s 24 Hónap garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.