Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Plazma TV topic
- Dögrováson lévő Samsung telefonból még mindig csinálhatunk DeX-es minigépet
- Gaming notebook topik
- Kompakt vízhűtés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Acer notebook topic
- TCL LCD és LED TV-k
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Bármi jöhet ide, ami a legújabb, F1 23 játékkal kapcsolatos. Kinek hogy tetszik eddig?
Nekem a második Codemasters F1 játékom, az első a 2012-es volt.
Xbox One kontrollerrel próbálkozom, szimulátor messze áll tőlem, főleg kontrollerrel, így az assistoknál is a traction control egyelőre fullon van, minden mást viszont kikapcsoltam. Küszködök, de próbálkozok. AI 90 környékére lőttem be, vannak izgalmas futamok, igyekszek első lenni 
A visszajelzések a játékkal kapcsolatosan egyébként meglehetősen pozitívak, Steamen nagyon jól áll a játék megítélése, és az e-sportolók egy része is határozott javulást lát az előző játékokhoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell PowerEdge R820 4x Xeon 688GB ECC RAM
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Xbox One kontrollerrel próbálkozom, szimulátor messze áll tőlem, főleg kontrollerrel, így az assistoknál is a traction control egyelőre fullon van, minden mást viszont kikapcsoltam. Küszködök, de próbálkozok. AI 90 környékére lőttem be, vannak izgalmas futamok, igyekszek első lenni