Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
Van egy táblázat, amely összepárosít betűket (mint pl. a focimeccs csoportoknál), ha azonos a 2 betű, akkor üres a cella. Eddig oké. Azt szeretném megoldani, hogy a "duplikált" dolgok csak egyszer szerepeljenek, vagyis AB ugyanaz legyen, mint BA, CD ugyanaz, mint DC és stb. Hogyan lehetne megadni, hogy azonosnak vegye őket? Tehát mindegy legyen, hogy milyen sorrendben szerepel a két betű.
A B C D
A AB AC AD
B BA BC BD
C CA CB CD
D DA DB DCszerk: na a fenti szemléltetés nem sikerült, mert a fórummotor törölte a szóközöket.. Na mindegy, remélem érthető

-
spammer
veterán
Excel 2013-ban szeretnék több kijelölt cellába azonos értéket (hivatkozást) írni. Ctrl -lal kijelölöm a cellákat, beírom, de csak az utolsó cellában jó, a többinél #REF! hibát kapok. Gugliztam, elvileg Ctrl+Enterrel működnie kellene, de cseszik működni.
Tipp valaki? 
-
spammer
veterán
Nem értem, mi lehet a gond
Hiába guglizok, sablonleírásokat találok arról, hogyan kell engedélyezni.. De már engedélyeztem a makrókat, és mégsem engedi.. 
-
spammer
veterán
Excelben szeretnék VBA scriptet írni, de inaktív a developer menüben a Visual Basic és a Macros gomb is. Macro securityben már enabled-re állítottam, meg a Trust Access to the VBA project object model is be van pipálva.
Miért inaktív még mindig?

-
spammer
veterán
Azt be lehet valahogy állítani, hogy CSV-be mentéskor a rejtett oszlopokat ne mentse ki?
Mert kizárólag az árakat (végösszeg) kellene menteni csv-be, a többi oszlopot pl. cikkszám stb. jó lenne, ha nem exportálná ki. Vagy ha így nem is, akkor meg lehet adni, hogy egy munkalapról kijelölök egy oszlopot (ár) és csak azt mentse CSV-be? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Visszakerült a GOG az eredeti társalapítóhoz
- Gitáros topic
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Gaming notebook topik
- 3D nyomtatás
- Kedvenc zene a mai napra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Tipp valaki? 
Hiába guglizok, sablonleírásokat találok arról, hogyan kell engedélyezni.. De már engedélyeztem a makrókat, és mégsem engedi..

Fferi50