- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Milyen egeret válasszak?
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- DUNE médialejátszók topicja
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Logikus, amit írsz.
Én sem igen használtam az S-t, csak régebbről rémlett, hogy nem működött(aztán el is felejtődött, gondoltam majd frissítéssel javítják stb), viszont most jól jött volna, mert -ahogy írtad is- így kiváltható lenne a LET, itt-ott rövidülne is a képlet hossza, de mégis lehetne tudni, hogy mihez tartozik az adott szabály.Ha már szabály: ugye írtam, hogy O2024-l is próbáltam, egy jó dolgot azért végre-valahára beletettek, "javítottak", nevezetesen, hogy ezt az ablakot végre át lehet méretezni, így egy hosszabb képlet is teljes egészében látható, könnyebb benne navigálni (O2021-ben még fix/nem méretezhető)
Amúgy kösz a hibajelentést!
UI: ha nem javasoltad volna az N-s megoldást, akkor nem jutott volna eszembe az S, úgy hogy ezt közösen "hoztuk össze"...

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Napelem
- Gaming notebook topik
- Linux kezdőknek
- Minden idők legjobb cicafotóival készül a Xiaomi 17 Ultra
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Zyxel NAS326
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
- Eladó Pegatron R7 240 4GB videokártya
- Bontatlan, Sony PS5 PRO Pro 2TB, lemez mentes verzió
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Én sem igen használtam az S-t, csak régebbről rémlett, hogy nem működött(aztán el is felejtődött, gondoltam majd frissítéssel javítják stb), viszont most jól jött volna, mert -ahogy írtad is- így kiváltható lenne a LET, itt-ott rövidülne is a képlet hossza, de mégis lehetne tudni, hogy mihez tartozik az adott szabály.
Fferi50