- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Monitor hiba topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Delila_1
veterán
válasz #06658560 #41694 üzenetére
Felvettem egy segédoszlopot, a P-t, ahol összefűztem az összetartozó adatokat. A képlet a szerkesztőlécen látható.
A B3 képletét a zöld-, az E3-ét a sárga hátterű tartományba másoltam. A B1-ben és az E1-ben van a két cím, cellaformázással, vízszintes igazítással középre helyezve a B1:D1, ill. az E1:G1 tartományba.Programozó: hibás programok megírására és kijavítására kiképzett szakember. Többet ésszel, mint ész nélkül.
-
Fferi50
Topikgazda
válasz #06658560 #41694 üzenetére
Szia!
Igazából az nem világos, hogy miből mit szeretnél elérni. A jobb oldalon van egy 4 oszlopból álló lista. A bal oldalon egy kimutatásnak látszó forma.
Nem látok 3 oszlopból álló mátrixot...
Miből kell 3+1 oszlopot csinálni és minek kell a 4. oszlopba kerülnie?
Az adatforrásodat alakítsd át táblázattá fejléceket rakva hozzá. Ezután a Kimutatás forrása legyen a táblázat (név szerint megadva). Így ha hozzáírsz adatokat a forráshoz, utána frissíted a kimutatást, akkor automatikusan beszívja az új adatokat.Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest