Hirdetés
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- iPad topik
- Milyen széket vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
snorbi82
senior tag
válasz
Delila_1
üzenetére
Nem kell szamolni semmit! Minden adat megvan nekem.
Az lenne a lenyeg, hogy adott tabla Minta Janosnak a 18 sorban van minden adata. En azt szeretnem valahogy, hogy egy ures tablazatban a a 18sorba emelje at J, K... Z ig... A 19es sorba AA, AB, 20. sor Ac....AF, 21. sorba stb...
A kovetkezo tablam ami lesz ugye 19. sorba lesz Minta Janosne, akit egy ures tablamba szeretnek atmenteni ugy, hogy:18sorba emelje at J, K... Z ig... A 19es sorba AA, AB, 20. sor Ac....AF, 21. sorba stb...
Nekem eleg lenne az elso nevre ezt megcsinalni es a tobbit en magam megcsinalom...
Olyan scriptet irtam .vbs-be, hogy letre hoz egy uj táblat es a fix adatokkal kitolti, de amit egy meg levo tablabol kell atemelnie azt nem tudom, hogy kell... Sajnos csak ennyit tudok.. Elnezest!
u.i: bocsanat telefonrol irtam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Fferi50