Hirdetés
- IFA 2025: A világ legkönnyebb 16"-es notebookját alkotta meg az Acer
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- IFA 2025: Belépőszintű Wi-Fi 7 router az Acer kínálatában
- IFA 2025: Frissíti Nitro termékeit az Acer
- IFA 2025: Bemutatkoztak az Acer legújabb, Iconia sorozatú táblagépei
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
válasz
Delila_1 #20360 üzenetére
Szia Delila!
Sajnos nem volt eddig időm kipróbálni azt, amit írtál, azaz:
A C2 képlete legyen =ÁTLAGHA(A:A;A2;B:B), ezt másold végig.
Adhatsz feltételes formázást az A2:C4000 tartományra.
A képlet legyen =DARABTELI($A:$A;$A2)>1, és adj neki valami feltűnő formátumot.A feltételes formázásra egyszerűen nem jövök rá, hogy hogyan állítom be (a képletet nem tudom hova írom), de ez talán a kisebbik gond. A nagyobbik az az, hogy az első képlet így nekem nem megy. Mellékelek egy képet, amit látszik, hogy az első helyen (C2) kapásból valamit számol és nem jövök rá, hogy mit (nem értem, hogy miért más a C2 mint a B2 értéke). Aztán a C24/C25-ben meg nem számol semmit. Ugye az én kérésem az az lenne, hogy ha az A oszlopban ugyanaz az azonosító van, akkor a C oszlopba a B oszlopból számított átlagot írja (tehát pl. a C24/C25-ben annak kellene állni, hogy 984758, mert ez a kettő érték átlaga.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest