Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Predator BiFrost A750: teszteltük az Acer Intel-alapú videokártyáját
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Szigszalag tartja egyben, és? Rekordközelben van a VGA-kiméra!
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Androidos tablet topic
- Nehézzé teszi az új Steam eszközök kiadását a memóriapánik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
dargelot
üzenetére
A belépéssel járó jutalmak listáját mindig csak az adott hónapra vetíti ki, azaz day 31/31-ig max. Köv. hónapban resetelődik vissza day1-re és akkor látod majd, hogy abban a hónapban mik lesznek. Azaz hó végén inkább érdemesebb kivárni míg újraindul a ciklus. Legalábbis én így értelmezem ezt és neten se találtam listát köv. azaz augusztus hónapra még.
Amúgy köszi, kipróbálom ezeket amiket írtál... (mire rájöttem hogy az ms=speed és a dot = dmg over time.. kellett vagy 2perc
) 
Én eddig amúgy pont az ellenkezőjét tapasztaltam: aki full kajálásra megy rá az ugye hamar megy stage3-ba és onnantól gameover van a(z átlag) huntereknek hiába nincsen dmg reduce perk a szörnynek...
mondjuk ha már úgyis van ez a planet satelite meg a szinte auto-dome akkor nem értem miért nem lehetett meghagyni Wraithnek a decoy cloak-ot??! főleg, hogy kb. minden bokrot kivettek a pályákról, így esélytelen elbújni / elmenekülni

____
Akadt még néhány kérdésem..

1.
a Smell Range-t van értelme növelni?
2.
- mi értelme az Endurance perknek (ami ad +14% Traversal Regen) amikor a Speed Climber perk (ugyanúgy TIER 2) ad +35% Climb Speedet is a +14% Traversal Regen mellé?
- meg mi értelme Plated Armor perket választani (ami ad +16% Damage Reduction) ha az Unkillable (ami szintén TIER 3) perk +60% Armor Regen-t ad a +12% Damage Reduction mellé?
3.
azt jól értem ha mindkét perk megvan pl. Unstoppable/Unkillable akkor
+35% Armor Regen, +5% Damage Reduction és +60% Armor Regen, +12% Damage Reduction akkor +95% Armor Regen, +17% Damage Reduction lesz a vége ? VS. Heavy Armor/Scale Armor/Plated Armor perkek általi 8+12+16= 36% Damage Reduction (ezek alapján az Unstoppable/Unkillable perk páros jobban megéri nem?)vagy pl. Haste/Mutated Haste/Evolved Haste esetén +12% Movement Speed, +15% Movement Speed, +20% Movement Speed = 47% Movement Speed lesz a vége ?
Tehát egymásra pakolódnak a perkek hatásai?

Új hozzászólás Aktív témák

- Crucial Pro 32GB KIT DDR5 5600MHz CL46
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular
- Lenovo ThinkPad T14 , AMD Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB DDR4, 512 GB SSD,27% ÁFÁS SZÁMLA , 1 ÉV GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 , AMD Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB DDR4, 512 GB SSD,AAM SZÁMLA (vállalkozásoknak is)
- Újszerű villámgyors 4K! Lenovo Thinkpad X1 Carbon G9 (Core I7 16Gb 512Gb 4K 100% Akku) laptop!
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- LG 65QNED87A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
)