Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Körvonalazódik az első Panther Lake lapkát használó notebookok ára
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Léghűtés topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya84
őstag
Hasonló problémám nekem is volt eccer. Én sem értettem miért nem megy, mikor minden stimmel. De a rackben levő vinyó nem volt bent rendszertelepítéskor. A probléma a következő volt: a rackben levő vinyó dinamikus lemezként volt használva, és azt importálni kell, az első használatkor.
A megoldás: sajágép/jobbklikk - kezelés - lemezkezelés. Ott kiválasztod a vinyót, és asszem van olyan a tuladonságainál: Dinamikus lemezek importálása.
U.I.: Nem tudom hogy lehet rossz vinyót formázni véletlenül
. (Rendszertelepítéskor meg dugd rá a dinamikus lemezt, és látni fogja, már az első indításnál is - és ne feledd: a dinamikus lemeznek minden gépben ugyanaz a betűjele)
Szerk.: sry, de nem olvastam végig; de az ismerős is csak ennyit csinált vele...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital GREEN 2.5 480GB SSD SATA3 (WDS480G3G0A) 3db
- 480-512GB bontatlan M.2 NVMe SSD-k eladók GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL (a Te nevedre kiállítva)!
- 1TB-2TB SAMSUNG 980 / 980 PRO SSD! GARANCIA/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)! FRISS FIRMWARE! 6 HÓ GAR!
- Eladó több db belső (3.5) merevlemez
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
. (Rendszertelepítéskor meg dugd rá a dinamikus lemezt, és látni fogja, már az első indításnál is - és ne feledd: a dinamikus lemeznek minden gépben ugyanaz a betűjele)