- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topik
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- DUNE médialejátszók topicja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
SunMount3r #364 üzenetére
-
Beni2360
félisten
válasz
SunMount3r #358 üzenetére
Lassan körvonalazódnak a dolgok, Ha az elején pontosan írtad volna már régen el is felejtettük volna "félpénzen".
itt találta róla leírást szuper kis cucc, Genius SP-HF1250B Másik.
-
Beni2360
félisten
válasz
SunMount3r #358 üzenetére
de én végig, a hangfalból kijövő kábelről beszéltem, Az a kép amit beraktam arrol van szó?
Ott honnan jön ki a jack kábel? A bal oldaliból jön ki egy kábel de a képen nem látom, hogy mi van a végin de gondolom azt kell bedugni a jobb oldalon levő SPK-L csatiba.te a hangfalakon lévő RCA kimenetekre értetted - azok bemenetek, INPUT
-
Beni2360
félisten
válasz
SunMount3r #354 üzenetére
Na végre össze jött ez a megoldás a jü: 3. Végül úgy néz ki ez lesz a legmegfelelőbb...
amelyikbe pedig "bele kell dugni" az az anya. -igen tehát a hangfalon ANYA csati van lyukas és az APA középen pöckös.Aktív hangfalnak meg mennie kell mivel van benne erősítő ha jól értelmezem és láttam a kibontott képeken.
-
Beni2360
félisten
válasz
SunMount3r #352 üzenetére
Nem értettelek félre hanem te írtad rosszul. - Idézem. Hangafalból kijövő apa Jack-et - ez nem apa hanem anya bemenet és így már egészen más hogy látom a képet. Most már csak a média lejátszóról kellene kép vagy valami, hogy tudjam miről beszélsz. Mert a mostani tv boxokon található kimenet nem csak hangot hanem elvileg képet is kiad ha kiad. tehát oda nem sztereó jack kell hanem speciális rca jack összekötő kábel. és hátul bedugni, semmi egyéb. Méretet meg keresel ezek támpontja után.
-
Beni2360
félisten
válasz
SunMount3r #350 üzenetére
Mint írod: Hangafalból kijövő apa Jack-et kötném....
Nahát az a jackba menő vezeték valahonnan kijön. Tehát oda forrasztanák egy plusz kimenetet ennek a Hangfal csatlakozó 55mm-nak . Aztán hangfalhoz való kábellel össze kötném. Nincs ebbe semmi misztikus. Már régen eladtam a hangfalakat így nem tudok képet küldeni. Vagy lehet RCA anya befogadást is hátra építeni. Nem tudni mekkora és milyen hangfalakhoz kellene. -
Beni2360
félisten
válasz
SunMount3r #348 üzenetére
Elvileg elégnek kell lennie.
Én anno a hangfalnál hátul beépítettem hagyományos rugós piros és fekete kapcsot amit bent rákötöttem a bemenetre és oda tudod vezetni az erősítőből a kábeleket hozzá való kábellel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest