- Milyen processzort vegyek?
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
próbakocka
senior tag
válasz rum-cajsz #41 üzenetére
Igen, végülis végre valaki nekiáll az országban tesztelni. Ez jó hír, lassan talán el fog terjedni!
Az kár, hogy nem lehet bármely bankkártyával használni, ahogy a jelenlegi (amúgy otp álltal üzemeltetett) kártyás vásárlási rendszerek némelyikét.
Világos, hogy a sajátbankos rendszerek legnagyobb előnye, hogy lehet nulla a tranzakciós díj. (Kivéve, ha Magyarországon él az ember, mert itt állami adó van rá ...)Szerintem érdemes feliratkozni, én mondjuk Telenornál láttam a felhívást; A szövegben azthiszem az van, hogy biztosítanak készüléket, ha nincs. Ha neked van, azt gondolom, hogy potencionálisan nagyobb eséllyel indulsz a tesztelésben. Szóval hajrá, ha lesz tapasztalat, kérlek oszd meg velünk
[ Szerkesztve ]
/// DS918plus + Chromecast 1/2/Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
- Gran Turismo
- Milyen processzort vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- PlayStation 4
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10 pro tokok!
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Ipad Smart Keyboard Folio /// iPad Air - iPad Pro // Újszerű // Számla + Garancia
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Zebra CBL-TC51-USB1-01 Zebra adatgyTC51/TC52/TC56/TC57 Töltő és adatkábel