Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bontsuk ki ezt a 4K-s vadállatot! - ASUS Prime 5070 unboxing
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Hardvergyülekezet a Pilvax előtt
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyimger
őstag
A Tescóban lehetett egyszer egy "100%-os leárazásos" promó valami felvágottnak, ismerősék betoltak annyi kocsit, amennyit elbírtak és elvitték az összeset, vevőszolgálatnál meg visszakérték az árat, amit kifizettek érte. Nem is tudták őket megállítani
Ha elírták, az pech.
-
Dilikutya
félisten
-
[Prolixus]
addikt
Közben nekem kiderült, hogy nagyon hasonló áron egy PH-s kollégánál is tudnék Gat out of Hell-t venni. Úgyhogy azt írtam neki, hogy holnapig várok, hátha lesz group buy, ha nem akkor veszem tőle. Magyarul ha holnapig nem lesz jelentkező az uccsó játékra, én kiszállok a dologból. Valaki még valamit?
-
-
Dilikutya
félisten
Én két játékomat cseréltem lemezesről digitálisra. Arkham Asylum nem ér, ott ingyen volt a váltás, a Just Cause-nál meg a dobozos is 500 Ft volt, a digitális meg a Square Enix csomagban volt, amit nagyon jó áron vettem anno. Többi lemezes eleve Steam-es, vagy nincs is digitálisan.
-
maross
nagyúr
Sky Force Anniversary-t ajanlom, nemreg volt -80%, lehet summer sale alatt is megkapja, nagyon jol sikerult.
-
csaba951
veterán
Teljesen mindegy! Neked mindenképpen megéri a 15 USD-s csomag is!
#8035 TBT
Fenét! Ez egy Burnout remake, Frostbyte engin-nel felturbózva! Nagyon tudom ajánlani minden arcade játékosnak, ingyen meg pláne!Terminal Velocity Pack
Ezt a dlc-t mindenképpen ajánlom hozzá. Persze csak minimum -75% akcióban! Többi dlc felejthető volt - legalábbis számomra! -
Anonymus23
veterán
Nem jól tudom, hogy ha most behúzod az 1 USD-s verziót, akkor az éppen aktuális BTA-ig ha később hozzáteszed, akkor ugyanúgy a tied a többi, vagy ha kiegészíted 15-re vagy akár 75-re, akkor az is a tiéd.
Egy hónapja vettem meg, azaz Karácsony előtt a Rogue-t (16 EUR-ért, igaz a DD verzió volt), a többi meg igazából megvan a kisebb árúakból.
A Division lenne érdekes
Éppen ma kapcsolták le a Béta szervereket, rohadt jó kis játék...
Ha semmi sem lenne meg a listából, akkor 75 dollároson is elgondolkoznék, de szinte mind megvan... -
Ateszpapa
addikt
Köszi, de inkább a steamen vettem meg. Kb 11500 forintra jött ki.
Fiamnak vettem, neki jobb steamen.Amikor kijott a játék én megvettem dobozossan 14 ezerért, aztán este ott szopt@m a letoltessel, mikor a steamesek már töltötték fel a játékról a videókat is.
A játék dobozom majd megkapja a fa alá, hogy meglegyen az az érzés mikor kibontja.
-
tomsolo
addikt
Incubation állatkirályjóságság. Crytek összes játékát odadnám egy jó remake-ért
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Más:Turbo pug - 0,59€
Nagyon durva egygombos játék, a flapping birdhez tudom hasonlítani. 5000 pont felett kész halál, ráadásul van eső, villám ami belédcsap, este, meg havazás. Ja és kártyás
-
kriszpontaz
veterán
Nálam is nehezebbnek tűnt mint az EOB. Lehet az én bénaságom, de nem jöttem rá hogy lehet ellenmérget csinálni pókméreg ellen, pedig ott volt minden az inventoryban. Nemrég néztem meg egy YT videót (persze addigra már letettem a játékot, pedig még a felénél sem járok), mert ugye sehol nincs megemlítve mit mivel kell kombinálni a főzetekhez. Amúgy szerintem nem rossz játék.
Ma adok neki még egy esélyt szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 11
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bontsuk ki ezt a 4K-s vadállatot! - ASUS Prime 5070 unboxing
- Revolut
- Spórolós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- DJI RSC2 Pro Combo kit - újszerű
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB InWin 301 Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z690M i7 12700KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 6700K 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- MacBook Air 2017 - 1TB háttértár!
- I7 GAMER PC /I7 9700 - MSI B360 - 32GB DDR4 - 512GB NVME SSD - RX 5700XT 8GB DDR6 - RGB/ + ÚJ HÁZBAN
- Gigabyte G41M-Combo alaplap processzorral, hűtéssel, memóriával
- Nvidia GeForce GTX 1080Ti Founders Edition 11 Gb DDR5 videókártya csere kisebbre!
- Xiaomi Poco X3 NFC kártyafüggetlen mobiltelefon
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- LG OLED Televíziók -30% : FRISS SZÁLLÍTMÁNY!
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest