Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hővezető paszták
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
Mazlee
aktív tag
Én csak azért vettem simát mert hálókártyát már szereztem melóhelyről :))
a hang meg ugysem jönne nálam ki mert csak 2 hangfalra van kötve a gép. annak meg elég a stereo. -
iwu
addikt
Hi!
nekem sima volt, most meg +os wan...mindegyik jó cucc (ja, és nekem 400as samsung dual chban frankón megy)
ami a plusszos mellett szól, hogy a 2 lap közt az árkülönbség 3ezer forint...ezér kapsz egy hálókártyát meg hatcsatis hangot...
ja és full tuningbarát:)
üdw -
Atom
aktív tag
Üdv!
Én is most vettem 1 ilyen lapot. 333-as infenion ramokkal megy tökéletesen. Hálókártya valóban nincs benne. És eddig semmi gondom nem volt vele, szal ajánlom énis, nekemis ajánlották :) -
LukE
veterán
Palo talán 1800Mhz-et megy, többet átlag körülmények között nemigen:) hosszú idő után bejön a proci ára a villanyszámláa:) na jó, nem, de hűvösebb, meg ha ford. szabályzós a tápod, akkor azt is halkítja:)
néhány lap, néhány ram párosítás tényleg nem szereti egymást:(((, ha 1 helyen veszed, akkor úgy vedd meg, hogy kipróbálod a ramokat, és ha nem megy, akkor adjanak másikat. -
kerlas
tag
Nekem is 333-as Samsungokkal megy, csak a 400-ast nem bírja. A Palominohoz még annyit, hogy ha húzni nem is tudod, mivel a lap leszedi a szorzólock-ot, így 133Mhz helyett kisebb szorzóval járathatod 166Mhz-s FSB-vel, ami jótékonyan hat a rendszerre.
-
Ploszi
senior tag
za ASUS A7n8x és az Epox 8RDA3+ is megy nálam 333-as Samsung RAM-okkal, egyiknek sem volt vele gondja :)
-
Peat;)
veterán
Még az msi delta lapját néztem ki,kicsit drága az epox..Én csak egy boltban találtam ahol árulják Bp.-en,ajánlani tud még valaki?Hallottam,hogy érzékenyek az nforce2-es alaplapok a memoriára.Milyet ajánlotok?(2 333mhz-es samsung,elixir,hynix,infineon..)
-
Ploszi
senior tag
nekem 8RDA+ van, ezt akartam írni, csak röviden, hogy ha nincs +, nincs onboard LAN (egyebekben én az epox lapokkal sokkal nagyobb barátságban vagyok, mint mondjuk az ASUS-al) most 1 hónapon belül volt mind a 2.
-
kerlas
tag
Üdv!
Nekem sima EPoX 8RDA-m van, nincs benne integrált hálókártya, se SoundStorm, a hangkártya a Realtek ALC650. Egyébként a lap teljesen rendbe van, egyetlen negatívumként azt tudnám felhozni, hogy nem komálja a 400Mhz-s Samsung ramokat (persze ez lehet egyedi eset is). A Palominot valószínűleg egy dekát sem fogod tudni húzni, vagy sak akkor, ha nagyon agresszív hűtésed van+mázlid.
Visszatérve a lapra, bátran ajánlom, csak nézd meg a dobozát, hogy legyen rajta a 400Mhz FSB, mert azok már hivatalosan is támogatják a Bartonokat. -
Peat;)
veterán
+-os?Ez sima 8rda!Én azt hallottam,hogy pont a +-osban van minden! Most vennék ilyen(8rda sima) lapot és érdekelne,meg a vélemények,tapasztalatok is a lappal kapcsolatban.Please akinek ilyen van írja le,nem akarom megszívni elég ritkán tudok gépet fejleszteni.Ja és 1900+-os Palomino:( magos procit lehet húzni,vagy ezt a magosat nem igazán?
-
Ploszi
senior tag
nem +osban nincs :(
-
Peat;)
veterán
Valaki aki e lap tulajdonosa megmondaná,hogy van-e benne integrált hálókártya?A lappal kapcsolatos vélemények is érdekelnek.Köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest