Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- IFA 2025: Egy normál és papírvékony tábla a Samsungtól
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Home server / házi szerver építése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
setup
tag
válasz
Patice #58380 üzenetére
Valami legalább részben ezüst kéne, mert ezüst mellette az erősítő és egy hete volt fenn persze ez, ami tökéletes lett volna minden szempontból, de most hogy keresek, most 10 évig nem hirdetnek majd ilyet
-
setup
tag
válasz
SunMount3r #58376 üzenetére
MSI 1GB GT710, ....tudom, de a projektor csak FullHD-t tud, szóval nekem egyébként elég, csak ha más hoz valamit, hogy nézzük meg, és az valami UHD vagy valami nagyon becsomagolt, akkor picit ciki már, hogy döcög
Az egész olyan, hogy ha nagyon akarom átdugom a HDMI-t a notiba és az meg bármit... szóval leginkább csak az 580 miatt jutott az eszembe, hogy mi lenne, ha beleférne a HTPC-be... de ahogy nézem az üres házakat... picit lecsüccsentem az áraktól. Lehet mégis olcsóbb venni valami erősebb LP kártyát. Nyilván van. -
setup
tag
Sziasztok, nekem egy ilyen szálcsiszolt alu Chieftec HTPC házam van a megjelenése óta. Ez még Imon távirányítós típus, mATX ugyan, de csak LP VGA fér bele.
Létezik még manapság ehhez hasonló megjelenésű fekvő gépház olyan, ami megeszi a normál VGA-kat is? Esetleg itt valaki, aki foglalkozik ilyesmivel és beszámítaná a Chieftec házam? Ha szép állapotú lehet használt is.
Egyszerűen nincs szívem eladni az RX580-at 20-25k-ért, pláne hogy már futottam bele olyan konténerfájlba, aminek a lejátszása beszaggatott az LP kártyámmal a HTPC-n. Adná magát, hogy bedobni az HTPC-be az 580-at és azzal újra jó darabig meg lenne oldva...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest