- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz Falcon Heavy #50479 üzenetére
Téma összefoglalóban sok mindent megtalálsz. Sima lejátszásra, MPCHC és pluszba MadVR a HDR miatt. De van KODI-s MadVR megoldás is, DS Player a neve. Állítólag mind kettő ugyan olyan jó.
3D-re PowerDVD, ezt be lehet suvasztani a KODI alá is a playercorefactory.xml file módosításával.
Most jönnek majd csak ki az új i3-as NUC-ok, azt is megvárhatod (a teszteket). HDR, 4K szinte biztos hogy lesz és a formátumtámogatása is elég jó már az Intel IGP-knek, de a 3D elég ingoványos talaj volt eddig. De van esély rá, hogy az is menni fog.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz Falcon Heavy #50483 üzenetére
A DS Player-ben benne van a MadVR is én úgy tudom. Konfigurálni viszont biztos kell majd valamennyit.
A playercoefactory-t meg nem túl bonyolult átírni, igaz én is csak olvastam eddig, hogy hogy kell, de nem tűnik ördöngősségnek.
-
djnice
veterán
válasz Falcon Heavy #50780 üzenetére
Ott is megy jól kb minden, kisebb hibák vannak pl a a DVD-nél képarány gondok, a 25p, 50i, 50p mind 50i-re vált, és a chroma, luma csatorna clippingel, CEC-et nem tudom, de elvileg megy az is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs