Hirdetés
- Hatékony emulációt használ a Switch címek futtatására a Switch 2
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Videószerkesztés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
válasz
KRISSTUS #48841 üzenetére
Pontosan érted az alaplapod CEC képességét.
Én mindkét HTPC-mhez vettem CEC adaptert, ráadásul a külsőt, és azt mondom nagyon megérte. Volt légegerem, de a CEC sokkal profibb, annak ellenére is, hogy pl. nincs billentyűzet a karakterek bevitelére.
Szerintem sokkal elegánsabb, hogy nincs két távirányító, csak a TV-jé.
Például ezzel a távirányítóval vezérlem a TV-t, HTPC-t erősítőtbeleértve a ki- és bekapcsolását is a készülékeknek.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
KRISSTUS #48841 üzenetére
Van olyan légegér is, aminek sok gombja tetszés szerint tanítható infrás, tehát pl. a TV táv funkcióit is be lehet a taníttatni vele (ha jól értem a problémádat). Néhány példa: [link], [link], [link]-> Persze attól függően, hogy mennyi tanítható gomb kell. Van, amin csak 4-5 van, van amelyiken 14 is stb...
-
Celtis
veterán
-
Patice
Topikgazda
válasz
KRISSTUS #45779 üzenetére
Ismerős helyzet, ezt a kört már lefutottam én is.
Ha egyszerre akarod a monitorra kötni a PC-t és a BRIX-et, akkor én utóbbit miniDP-DP kábellel kötném be, a PC-t meg DVI-DVI kábellel. DVI kábeled gondolom van, a DP kábel meg szerintem nem lesz vészesen drága, mert nincs rajta jogdíj (DP licensz ingyenes, HDMI-ért fizetni kell - elvileg).
"...a DVI-t (PC-monitor) érdemes e lecserélnem HDMI/DP-re, jobb lesz a képminőség?"
A képminőség nem lesz jobb szerintem, inkább a lehetséges magasabb képfrissítési frekvencia lehet vonzó.
Az én Dell monitorom is ilyen, DVI-n FullHD felbontás mellett 60Hz a max., míg DP-on 72 vagy 75 Hz (nem emlékszem rá pontosan).
-
Patice
Topikgazda
válasz
KRISSTUS #45546 üzenetére
Szvsz. az Advanced a legjobb ár/érték arányú, az Advanced+ csak az eMMC-vel tud többet, viszont már az előbbin is van SATA csati, szóval feleslegesnek tartom a ráforrasztott eMMC-t, ismerve azt, hogy kísérletezni akarsz vele többféle OP rendszerrel. Win alá pl. már kapásból szűkös a 32 GB.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Robotporszívók
- MIUI / HyperOS topik
- sziku69: Szólánc.
- Óvodások homokozója
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Villanyszerelés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi 11T Pro éjfélkor ébreszt probléma
- További aktív témák...
- Onkyo TX-NR 609 7.2 fekete házimozi erősítő
- LG kb 70x90 cm Smart tv
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - SM-R630 - ÚJ-BONTATLAN! - AKÁR MÁSNAPI HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!
- Apple Airpods Pro 2. Gen / Magsafe - MTJV32M/A - ÚJ-BONTATLAN! - AKÁR MÁSNAPI HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!
- Apple TV (3. generáció) Eredeti tartozékokkal, kiváló állapotban
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Plus 128GB, Újszerű, Független, 100%, Töltővel, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest