Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- Projektor topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Milyen processzort vegyek?
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bozont
üzenetére
Dehogy kell megvenni mindenből a legújabbat.
Ha úgy is DTS és DD az, amit a leggyakrabban használsz, akkor nem kell HDMI-s erősítő.
Ha meg kell a koax vagy az optika, akkor neked is egy olyan mini-ITX lap kell max, amin van ilyen kimenet.

(#36594) demarad:
Braswell-em már van, 3D-s eszközöm nincs, így nem tudom sajnos kipróbálni.
(#36595) gurabli:
"Lehet, hogy van usb és integrált között némi minőségbeli különbség..."
Lehet.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
"...már inkább audiophile vita témája, aki meg az vagy annak tartja magát, az úgyis megveszi akkor az usb-t."
Ennyi.

-
gurabli
őstag
válasz
bozont
üzenetére
Hát, a gyártók szerint még így is túl sokan vagyunk, az biztos. Ma meg eleve az a divat, hogy mindig a legújabb (messze nem a legjobb) legyen, szóval mi igazi kisebbség vagyunk, vagyis már annyit sem érünk, mint egy optikai minimális költsége

Sokan csak azért vesznek új cuccokat, hogy egész nap teszteket futtassanak (mondjuk ez régen is így volt), meg elindul két-három új játék, amivel eltöltenek vagy két hetet.
Minap olvastam az Indexen, hogy mekkora gondban van az Apple, mert annyi a profit, hogy sej haj. Mi a titka kérdésre frappáns választ adott a szerző, elképesztően drágán eladni valamit, ami közel nem ér annyit, mégis veszik, mint a cukrot, előállítani meg töredéke. Szóval ez a titok.Lehet, hogy van usb és integrált között némi minőségbeli különbség, nem tudom, de ha van is, már inkább audiophile vita témája, aki meg az vagy annak tartja magát, az úgyis megveszi akkor az usb-t. De aki beérné egy "integrálttal", az szív, szokás szerint.
(#36594) demarad
Ha nem kell másra, akkor felejtsd el a Windowst, szerintem. Biztos lesz itt valaki, aki kipróbálja neked, hogy mit muzsikál a 3D. A legjobb úgyis a gyakorlati tapasztalat.
Így jóval olcsóbban és egyszerűbben is kijössz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Shure Podcast mikrofon
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)