Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #75912448

    törölt tag

    válasz PistiSan #38404 üzenetére

    Nincs.

    (#38408) Balerik

    MPC/beállítások/lejátszó/egyéb/beállítások.ini mentés fül kipipálni. A fájl megtalálható az install mappában. Madvr is a saját mappájában tárolja, ki-be másolod újrainstall esetén. Kodi backup.

    Lehetséges portable MPC-t használni, mappájába másolni a külső szűrőket, mint madvr stb, majd az egész kócerájt szükség esetén menti, visszamásolni. Tiszta rendszeren csak egy madvr install.bat szükséges, ezután minden marad a régiben, akár az előző rendszeren. MPC, MadVR és egyebek frissítése sem gond, mindig elég rámásolni a portable friss fájlokat az előzőre.

    (#38414) gjanner

    Nem, ez annyit jelent, hogy kissé pontosabb képet produkáló video renderert GPU erőből nem képes futtatni. Ha eleve Kodi és hardveres gyorsítás a cél, tökéletes lesz a 3150, ahogy a Bay-trail, Kabini AM1 platform stb is. Többször leírtam, hogy igény függvénye, mást érdemes 42-55" tévé mellé használni, mint 65" felső kat tévé vagy 100"+ vászon és projektorhoz. Még azt sem mondom, hogy proji + 85-100" vászon és Kodi ne produkálna jó minőséget valamelyik integrált lappal.

    Amivel 1080p>1080p többet tud egy VGA vagy erősebb APU, többnyire vájt szemmel, jó vetítő vagy nagyon jó tévével kamatoztatható, szóval igények, ízlés, a lánc többi eleme szerint.

    (#38417) devil-k

    Mindig bekapcsolva használtad, mindig a Kodi/XBMC részét képezte. :K Ha most emiatt kiélesítetted az érzékszerveid és vibrálást látsz, az eddig is ott volt. Hasonló játszódik le, mikor kicseréled képátvitelre a másfél méteres HDMI kábelt Forestről Csokira és megjön a kontraszt, szebbé válnak a színek. Ha az agyad, érzékszerveid látni akarnak valami szebbet jobbat, újat, vagy jelen esetben rosszabbat, megtalálják (kitalálják, létrehozzák). ;] ;] :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák