Hirdetés
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
waccamár
senior tag
Igen ezekkel tisztában vagyok és egyetértek velük - viszont én nem követem a tweetjeit, a sw-fejlesztéshez is csak felszínesen értek, így arra voltam kíváncsi, hogy van-e valami olyan konkrét hülyeség amit kiírt, és egy fejlesztőnek égnek áll tőle a haja?
Szerk: illetve amire még szintén kíváncsi vagyok (megintcsak felszínes infók alapján): annyit tudok, hogy kirúgott egy csomó fejlesztőt a twittertől.
Az én nézőpontom szerint itt két lehetséges kimenetel van: a rendszer "ugyanúgy" működik - ebben az esetben kérdés, hogy a kirúgott fejlesztők mit csináltak, mi volt a feladatuk? Már csak azért is érdekes kérdés, mert kvázi precendenst teremthet és más vállalatok is vérszemet kaphatnak és gondolhatják, hogy basszus hát mi is tisztogathatnánk a fejlesztők között.
A másik eshetőség, hogy a sok kirúgott ember munkája mégiscsak értékes volt és maga a rendszer előbb-utóbb széthullik.
Fentieket megintcsak abszolút laikusként kérdezem, soha nem láttam egy nagy cég működését belülről, csak ezek a kérdések merültek fel bennem.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vadiúj gèpházak! Gamereknek ès Akiknek fontos a külső!
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest