- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Megjöttek az Endorfy Thock V2 sorozatú klaviatúrái
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
Új hozzászólás Aktív témák
-
waccamár
senior tag
Igen ezekkel tisztában vagyok és egyetértek velük - viszont én nem követem a tweetjeit, a sw-fejlesztéshez is csak felszínesen értek, így arra voltam kíváncsi, hogy van-e valami olyan konkrét hülyeség amit kiírt, és egy fejlesztőnek égnek áll tőle a haja?
Szerk: illetve amire még szintén kíváncsi vagyok (megintcsak felszínes infók alapján): annyit tudok, hogy kirúgott egy csomó fejlesztőt a twittertől.
Az én nézőpontom szerint itt két lehetséges kimenetel van: a rendszer "ugyanúgy" működik - ebben az esetben kérdés, hogy a kirúgott fejlesztők mit csináltak, mi volt a feladatuk? Már csak azért is érdekes kérdés, mert kvázi precendenst teremthet és más vállalatok is vérszemet kaphatnak és gondolhatják, hogy basszus hát mi is tisztogathatnánk a fejlesztők között.
A másik eshetőség, hogy a sok kirúgott ember munkája mégiscsak értékes volt és maga a rendszer előbb-utóbb széthullik.
Fentieket megintcsak abszolút laikusként kérdezem, soha nem láttam egy nagy cég működését belülről, csak ezek a kérdések merültek fel bennem.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- Garmin Heart Rate Monitor HRM-Tri eladó (2db is van)
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest