Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• janos666

nagyúr

válasz dabadab #77 üzenetére

Ha te itt a fórumban tudod, hogy miről van szó, akkor azt a tőzsdei elemzők már rég tudják.
    Amennyire én tudom, nekik a "mi van itt és most, és hogy lesz ebből 'holnap' maximális profit?" a munkájuk, a "miért van ez így?" pedig legfeljebb a hobbijuk (de akár szándékosan kerülik is, hogy ilyesmikkel foglalkozzanak, nehogy befolyásoljon bármit). Illetve még az jöhet szóba, "hogy segítsünk a dolgoknak abba az irányba folyni, amibe már beszálltunk?". Azok inkább a politikusok és más vezetők + rokonaik/barátaik, akik azzal játszannak, hogy előbb tudnak dolgokat, mint mások és "vissza a jövőbe" játszhatnak ezzel.

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

• janos666

nagyúr

válasz Dr. Akula #60 üzenetére

Ha egyedi "NYÁK-ot [kell] előaállítani[uk]", akkor miért nem bontják le az eredetiről a VRM-et is (aár szabályzóval együtt)? Én arra gondoltam, hogy valami olcsóbb kártyához való PCB-t és hűtőt használnak, amit vagy készen meg tudnak venni alkatrészként, vagy azokon "eldoható" szintű GPU/VRAM van, és kb. nem érdekli őket, ha gyengébb a VRM, mert nem boost-oltatják az egekbe (turbo boost = factory OC egy ideje), de jól hűtük őket.

#61b. - Tényleg ilyen drága a hűtők gyártása (100-200 $)? Ezek csak fémlemezek, és hőcsövek (már ha) alu és/vagy réz, a venti pedig még végfelhasználói áron sem túl drága.

---
    Egyébként szerintem valahol jogos az a félelem, hogy "vérszemet kap" több nagyker/kisker, és próbálja a kezdetben okkal emelet árat tartani az után is, hogy kifutotta magát az átmeneti állátási zavar.

[ Szerkesztve ]

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák