Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Micro Four Thirds
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
-
PROHARDVER!
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
H-Zol
senior tag
válasz
Jack72 #82612 üzenetére
eMAG egy Román cég , ő is árul , de az ő oldalukon keresztül sok kis üzlet kínálja a termékeit , elejében csak eMAG és eMAG - os termékek voltak , és amikor a sok kis cég elkezdett árulni rajtuk keresztül , sokan nagyokat szívtak , egyik ismerősöm csak azért vett még két terméket , hogy ingyen posta legyen ( mert tudta , hogy X összeg után ingyen van a posta ) na sikerült is neki bele tenyerelni rendesen
, három cégtől jöttek a cuccok különböző időben , más más futár szolgálattal ( az egyik a Román postára ment , ahava el kell menni érte ) és a szívás , hogy három postát kellett fizetni , na ez szívás volt !!
-
Cyborg
őstag
válasz
Jack72 #82612 üzenetére
Persze, hogy az eMAG is is külföldit, és lehúzás, de mégis jobban elfogadja az ember, hamarabb rendel.onnan, mint külföldről, hiszen az Árukeresőn is látja, vannak boxok is Magyarországon, stb.
Én ezekkel tisztában voltam, azért írtam, hogy , ha az emagot elfogadja, akkor onnan is tud lámpát rendelni, igaz sokkal drágábban. Na mindegy, nem magyarázom tovább, szerintem mindent beleírtam az első üzenetbe.... még mindig én vagyok az egyetlen, aki egyáltalán próbált segíteni milan26-nak, és linkelt neki legalább egy lámpát
...Nekem 20 felett járok bőven a fej, és bringa lámpákkal együtt, és még nem látom a végét, az az 5 db Nekem soványnak tűnik, főleg egy topik tagtól
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Linux kezdőknek
- Videó stream letöltése
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Politika
- További aktív témák...
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 168e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest