Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Shadowbull

    addikt

    válasz Tiédetis #6648 üzenetére

    "Nyilván nem fog eltűnni a belsőégésű motorok hada a kontinensről. Ennek oka a lobbi és a munkahelyek megtartása"

    Ez is elég nagy tévedés. A munkahelyek megtartása konkrétan senkit sem érdekel. A jelenlegi EU iparpolitika egy rendkívül rövidlátó, zöld ideológia által vezérelt fantáziavilág. Simán kinyírják az európai autóipart, és átadják a terepet a kínaiaknak meg az amcsiknak, akik röhögnek a markukba.

    A belsőégésű motorok az EUban az évtized végére el fognak tűnni az új autók 80- 90%-ából. Ez már most látszik. Ami marad az néhány nagyon drága és az átlagember számára irreleváns típus.
    Ezzel együtt eltűnnek majd az olcsó és megfizethető autók (igazából már ma eltűntek) az emberek jelentős része pedig kiárazódik az individuális mobilitásból.
    Ennek a következménye az lesz, hogy a használt autókat tovább fogják használni. Sokkal több lesz a logó belü, füstölő rom, a levegő minősége meg könnyen lehet hogy éppen romlani fog.

    Az eFuel pont arra adna egy esélyt, hogy a már meglévő flottát lehessen tisztábban üzemeltetni. De ezt is meg akarják fúrni ideológiai okokból. Ebből is látszik hogy mi a valódi cél.

    Pazarol a világ, én meg segítek neki.

Új hozzászólás Aktív témák