- OLED TV topic
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- RAM topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
GypsFulvus2 #8257 üzenetére
Nem kell nyelvtudás ahhoz, hogy rákattints a letöltésre/linkre. Csak "szkacsatty", ezt már oroszul is tudom (anno még nem nagyon volt net, amikor tanultam
).
Hát, az adatlapom szerint elég messze vagyok Pesttől...AMúgy csak pár MB-nak láttam, elnéztem?
Nekem 45 napra van 5 GB-om, 1-én le is jár, meló és lóvé nincs, szóval egy darabig lehet, hogy nem is leszek. Amúgy frankón lefizették az NFH-s igazgatót is itt a központban, mint anno az LG. Lassan már azért nem megyek a fogyasztóvédelemhez, mert csak ennek keresek zsebpénzt. Miután minden doksit, infót megkaptak, visszavonták a Pannon büntetését, és megbüntették a forgalmazójukat, akinek semmi köze nem volt az egészhez, mert továbbította a panaszt, ahogy kellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest