Aktív témák
-
amzso
tag
Mivel nem szeretek UPolgatni, ezért addig megvehető a nyomtató, amíg azt nem írom, elkelt! Hátha valaki megtalálja, esetleg meg is venné...
-
amzso
tag
UP!
-
amzso
tag
UP!
-
amzso
tag
Amikor megnyitottam ezt a témát, nem is nagyon gondoltam végig, hogy ilyen összegben mire lenne szükségem! És arra jutottam, hogy gyakorlatilag nemsokmindenre!
Ezek lennének igazán hasznosak:
- Canon BCI-24B és C festékpatronok
- USB-s gamepad
- 1 henger DVD-R vagy CD-R
- 256mb SD kártya
- USB-s kártyaolvasó -
Árpi bá
aktív tag
Nézz be ide.
[link]
Ha kell valami, akkor ma este viszem is.. -
amzso
tag
UP!
-
Thomee19
csendes tag
nekem van hozzá eladó szines és fekete patron ha érdekel!!!!
-
amzso
tag
Mivel sokan kerestek priviben is, ezért kénytelen vagyok pénzért árulni! Ne haragudjatok, nem gondoltam volna, hogy ennyi érdeklődő lesz!
Tehát aki megad érte 2K-t, és tud jönni Kelenföldre (11.ker) az megkapja!
(amúgy a beszáradt partonom még szinte teljesen tele van, így aki majd utántölti, az ebből simán kiszivattyúzhat egy egész feltöltést is!) -
amzso
tag
Nem gondoltam volna, hogy ilyen sikeres lesz
hirtelen nem tudok dönteni a bőség zavarában! Talán az lenne a legtisztességesebb, ha annak adnám, aki először írt (hamár majdnem ingyen hirdettem meg...)
Az a baj, hogy nem is tudom mire lenne szükségem ilyen kisértékű dolgok közül! Aminek már régóta halogatom a vételét, az egy USB-s gamepad (legalább 1 analóg karral) vagy minimum 256-os SD kártya! De ezek se olyan kis értékűek..
Nah most gondba vagyok! -
atuci
őstag
ha nem jön össze a bolt, akkor én kedden vagy szerdám elvinném a xi- kerből, usb hub, írható dvd, régi p3-s gép, ilyeneket tudnék adni érte.
Anyámnak pont ilyen van, de szarakodik, viszont legalább már tudja kezelni, nem akarok neki másik kütyüt -
mexel
veterán
Van egy canon 250i nyomtatóm, majdnem új (1xhasznált ) patronokkal, a nyomtató is alig ment, de a fej tönkrement. Csere?
-
amzso
tag
Csere miatt feleslegessé vált a fent említett nyomtató!
Működése hibátlan! Patron nincs hozzá (vagyis csak 1 beszáradt fekete), helyette van telepítő CD, meg USB kábel!
Elvihető a 11. kerből.
Igaz, hogy ingyenre hirdettem, de bármi hasznos apróságot elfogadok érte 1-2e Ft-on belül
Üdv!
Aktív témák
Hirdetés
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kompakt vízhűtés
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Steam Deck
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- ZIDOO médialejátszók
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest