Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- NVIDIA® driverek topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hall-effektusos "félbillentyűzet" jött a Keychrontól
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Androidos tablet topic
- Mini-ITX
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
akkor szerintem menj el, nézd meg, hogy milyen állapotban vannak, és ha tetszik vedd meg, igen valószínű, hogy nem fogsz csalódni.
én eddig két használtan vásárolt eizoval találkoztam, mindkettő szépen működik még, pedig szerintem már több, mint két éve megvannak az új tulajdonosnak.
Aktív témák
Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hegesztés topic
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- NVIDIA® driverek topikja
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- 27% - LG UltraGear 27GS93QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Samsung Odyssey G5 LS27CG510 27 QHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- MOMODS 15.6" 1080P FHD IPS FreeSync Portable Hordozható monitor!
- 27% - ASUS VY279HGR IPS Monitor! 1920x1080 / 120Hz / 1ms / FreeSync
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Asus/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/UK/Számlával!/
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest