Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- VR topik
-
PROHARDVER!
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
PAtr0n
addikt
Sziasztok!
Elolvastam idáig a tapasztalatokat, és nagyon megjött a kedvem a dologhoz. fkenny blogját is olvastam, de úgy néz ki itt lesz inkább élet

Lenne még pár kérdésem:- Xbox tápból feltétlen szükséges a 203W-os? Vagy megteszi a 175-ös is? Nem akarok energiazabáló szörnyet csatlakoztatni az elektronikába

- Az ezen az oldalon kapható elektronika Gen 3-mas. Mi a gyakorlati előnye ennek? Mármint hogy nem Gen 1-2? De ez nem széthúzható ami nekem így nem jó mivel:
- Nekem csak belső csatlakozási lehetőség van mPci e-n keresztül, de fontos a mobilitás, tehát hogy bármikor széthúzható legyen az eGpu a notitól. Ha megveszem a PE4L ( PCIe passive adapter ver1.5 )-t, amihez lehet venni a PM060A kábelt, nem szenvedek hátrányt abból, hogy ez a kombó csak Gen 1 vagy gen 2-es? (sajnos akkora kavar ami azon a honlapon van, nem értek sok mindent.)
Remélem érthető a szívfájdalmam
Egyenlőre ennyi. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos autók - motorok
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Íme az új Android Auto!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Asrock RX6600XT 8gb
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Ventus 3X OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest