Hirdetés
-
PROHARDVER!
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
PAtr0n
addikt
Sziasztok!
Elolvastam idáig a tapasztalatokat, és nagyon megjött a kedvem a dologhoz. fkenny blogját is olvastam, de úgy néz ki itt lesz inkább élet

Lenne még pár kérdésem:- Xbox tápból feltétlen szükséges a 203W-os? Vagy megteszi a 175-ös is? Nem akarok energiazabáló szörnyet csatlakoztatni az elektronikába

- Az ezen az oldalon kapható elektronika Gen 3-mas. Mi a gyakorlati előnye ennek? Mármint hogy nem Gen 1-2? De ez nem széthúzható ami nekem így nem jó mivel:
- Nekem csak belső csatlakozási lehetőség van mPci e-n keresztül, de fontos a mobilitás, tehát hogy bármikor széthúzható legyen az eGpu a notitól. Ha megveszem a PE4L ( PCIe passive adapter ver1.5 )-t, amihez lehet venni a PM060A kábelt, nem szenvedek hátrányt abból, hogy ez a kombó csak Gen 1 vagy gen 2-es? (sajnos akkora kavar ami azon a honlapon van, nem értek sok mindent.)
Remélem érthető a szívfájdalmam
Egyenlőre ennyi. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Házimozi belépő szinten
- Mesterséges intelligencia topik
- NAS vagy minigép? Minigép vagy NAS? Mindkettő!
- Formula-1
- Bestbuy játékok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos autók - motorok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- 27% - ÚJ MSI GeForce RTX 5060 Ti VENTUS 2X OC PLUS 8GB GDDR7 Videókártya
- Nvidia RTX 3070 Founders Edition / FE (1. gazdás)
- GIGABYTE GeForce VISION RTX 3070 8GB OC GDDR6 Videokártya
- GAINWARD PYTHON III RTX 5070 12GB GDDR7! 3 VENTIS! GARANCIA/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- ASUS PRIME GEFORCE RTX 5060 Ti 16 GB
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 64GB RAM 8TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest