- VR topik
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- LG LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!

Utoljára frissítve: 2016. 08. 20.
Egér vásárlásához: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lmh
őstag
Na közben tovább probálgattam, h meg tudjam fogalmazni ,h mi a furcsa és megtaláltam ,megpróbálom elirni! nagyon bizakodo vagyok, mert csak játék közben csinálja, az asztalon nem.... (most egy 1000hz, 1800dpi-s beállitás van a driverben, 3500dpi nem is érdekel, elég ez is böven sztem)
Szóval: elinditom a játékot (cs1.6) és már a menüben érezhetö az alábbi probléma: huzom oldalra szépen lassan ovatosan az egeret és elkezdem közben icipicit lefele is huzni, de ezt a lefele mozgást nem követi le azonnal hanem csak oldalirányban mozog tovább és csak nagyobb eltérésnél kezd el lefele is mozogni a kis nyilacska de ezt asztalon nem csinálja, asztalon gyönyörü iveket tudok huzni, bent a játékban meg szaggatottan, szögletesen követi csak a mozgásomat a kurzor. szoval az elözö kommentben leirt felvetéseim egy része tárgytalan ( gondolom a 3500dpi-s panaszom ennek a problémának a felnagyobbodása volt, h ugy éreztem mintha ugrálna, közben csak szaggatottan követ és nem tudom ráhúzni a kurzort pontosan a célra, mert annyira szögletes a mozgása ) erre a problémára keresek választ
remélem érthető voltam, plz segítsetek! Köszönöm!!
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- LG LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Eladó Konfig Intel Core Ultra 7 265KF 32GB DDR5 2TB SSD RTX5070Ti 16GB O11 EVO Lamborghini!
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 32/512 FHD+ Magyar!
- AOC C27G4ZXE Gaming Monitor 280Hz 1Ms
- ÚJ HP Pulsefire Haste Wireless Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest