Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rhair
csendes tag
válasz
TrueGooner
üzenetére
Próbáltam mindig pozítívan a pes mellett állni, de arcon köptek minket. Igen tudom, hogy volt default team nem ma kezdtem a szériát, de ez sem volt kidolgozva. Már a team spirit betett ennek a lehetőségnek. Fifaval nem érdemes összehasonlítani, mert ott van kihívás, van tengernyi igazolható ember, főleg a 22-ben bent lesz az angol 5. osztály. Nyílván a játékmenet az nincs a pes közelében , de ez már szubjektív. Ideje beismerni, hogy váltani kell, persze lehet reménykedni, de nálam már a játékmenet kevés lesz. Belefáradtam az elmúlt években, hogy nincs semmi tartalom, de még online se. Ez amit.pedig idén leművelnek ez katasztrófa. Semmi kommunikáció, néha egyik, utána másik közösségi oldalra írnak valamit, ez vicc! Én úgy gondolom valamit nagyon elqrtak az elmúlt két év alatt és most gyors összedobnak valamit.
Elvesztették a EB-t is, gondolom idő kérdése és a többi nagyobb csapat is visszakerül az EA-hez. Persze a japán piac majd eltartja őket, csak azért ahogy az elmúlt években kezdett végre a széria újra éledni és egyre többen megismerték. rendezvények voltak érthetetlen ez az egész húzás :(
Persze ki lesz próbálva, mert ingyen lesz, de sok jót nem remélek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Spórolós topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Gyúrósok ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest