Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Logitech Z906
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
-
PROHARDVER!
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
"Az a legnagyobb probléma, hogy egy e-book olvasót már nem csak olvasásra akarnak használni az emberek."
nem gondolom, hogy ez probléma lenne. Jópár gyártó van, aki igyekszik mindenféle igény kielégíteni, ezért van rengeteg "olvasó", amiket szerintem sokkal célszerűbb lenne tabletnek vagy jegyzetelőnek hívni. Az én példám egyébként arra hivatott rávilágítani, hogy olvasás és olvasás között is van különbség, formátumtól, műfajtól függően. Aki műszaki doksikat, tananyagot akar olvasni pdf-ben, annak mást ajánlunk, mint aki szépirodalmat epubban, vagy mobiban. Ettől még mindkettő olvasás.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Amazon Kindle jailbreak
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Robotporszívók
- Tőzsde és gazdaság
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Path of Exile 2
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Óra topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- Redmi Pad SE 8.7 (2 év garanciával)
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- Apple iPad Air M2 - 13" (2024) - 128GB - asztroszürke (space gray) - 3 év garancia - prémium tokok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest