Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós kamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Oh hi Mark: megreccsent a Metaverzum
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
Volt ugye egy olyan problémám, hogy nehéz volt a felvételkezelés. Tegyük fel, hogy van két ilyen bejegyzés az EPG-ben:
Az élőnél a következő:
Labdarúgás
Serie A TIM, Sampdoria - InternazionaleAz ismétlés pedig így néz ki.
Labdarúgás
Serie A TIM, Sampdoria - Internazionale, ism.Ha kihagyatom az EPG title alapján a felvételeket, akkor a többi Labdarúgás címmel rendelkezőt se veszi fel. Az EPG subheading meg megint nem jó, mert ahogy a mellékelt szöveg mutatja, nem ugyanaz a kettő, tehát nem érzékeli, hogy már benne van a listában.
Viszont ez is megoldható, csak be kell kapcsolni a Use regular expressions-t és utána keresésnek a következőt megadni (én Juventus-ra keresek amúgy, csak a példa miatt lett Sampdoria):
^(?!.*ism).*Sampdoria.*$Így azokat már meg se keresi, amelyeknél a szövegben benne van az ism. Jó ez a Regex, meg kellene jobban tanulni.

Mondjuk azt nem értem, hogy az elején a ^ elvileg azt jelenti, hogy a minta eleje, tehát az értelmezésem szerint azt csak akkor kellene kihagynia, ha úgy kezdődik a szöveg, hogy ism. Na mindegy, működik, majd egyszer csak megértem, hogy pontosan hogyan van.
Gondoltam leírom, hátha hasznos lesz másnak is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- Bomba ár! Dynabook Portege X30L-J - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest