Hirdetés
- Amazon Kindle
- Vezetékes FEJhallgatók
- Raspberry Pi
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
Volt ugye egy olyan problémám, hogy nehéz volt a felvételkezelés. Tegyük fel, hogy van két ilyen bejegyzés az EPG-ben:
Az élőnél a következő:
Labdarúgás
Serie A TIM, Sampdoria - InternazionaleAz ismétlés pedig így néz ki.
Labdarúgás
Serie A TIM, Sampdoria - Internazionale, ism.Ha kihagyatom az EPG title alapján a felvételeket, akkor a többi Labdarúgás címmel rendelkezőt se veszi fel. Az EPG subheading meg megint nem jó, mert ahogy a mellékelt szöveg mutatja, nem ugyanaz a kettő, tehát nem érzékeli, hogy már benne van a listában.
Viszont ez is megoldható, csak be kell kapcsolni a Use regular expressions-t és utána keresésnek a következőt megadni (én Juventus-ra keresek amúgy, csak a példa miatt lett Sampdoria):
^(?!.*ism).*Sampdoria.*$Így azokat már meg se keresi, amelyeknél a szövegben benne van az ism. Jó ez a Regex, meg kellene jobban tanulni.

Mondjuk azt nem értem, hogy az elején a ^ elvileg azt jelenti, hogy a minta eleje, tehát az értelmezésem szerint azt csak akkor kellene kihagynia, ha úgy kezdődik a szöveg, hogy ism. Na mindegy, működik, majd egyszer csak megértem, hogy pontosan hogyan van.
Gondoltam leírom, hátha hasznos lesz másnak is.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kolink SFX 350W tápegység /BONTATLAN/Számlával/
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest