Új hozzászólás Aktív témák
-
HeavyToys
senior tag
válasz
wassermann #10184 üzenetére
Igen, köszönöm! Nem adtak hozzá, de akkor vételezek és ki is próbálom!
Köszönöm még 1 szer!
-
HeavyToys
senior tag
Tiszteletem!
Van egy MSI DIGIVOX MINI Hybrid II tunerem laptopon és egy UPC (tányéros) set top boxom. Teherautóban szeretném nézni a honi adást, a kérdésem az lenne, hogy ezzel a tunerrel van erre lehetőség?
Üdv mindenkinek és köszönöm a választ!
-
HeavyToys
senior tag
Sziasztok!
Olvasgattam a fórumot, de nem tudtam eldönteni, hogy számomra mi lenne a megfelelő választás, ezért hozzátok fordulok. Egy Brazos (AMD e-350) alapú rendszert használok, szóval olyan dvb-tunert keresnék, amely alkalmas a magyarországi digitális adások vételére és mellette amennyire ez lehet erőforrás takarékos.
Mivel a rendszerem CPU ereje igen korlátozott, így tudnátok igazán cpu takarékos dvb-tunert ajánlani? Van bővítő hely PCI-Express 16x-os a lapon, de ha lehet inkább USB sticket használnék. Elméletileg azt írták, hogy beltéri antennával a lakhelyemen fogható az adás,de ,mivel kültéri antennával rendelkezem, a kábelt is be tudom hozni a géphez, bár inkább a beltérinél maradnék, ha lehet.
Köszönöm előre is a segítséget!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest