Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jb001
tag
válasz djnice #11516 üzenetére
1080p-s HD mkv-kat játszanánk le vele leginkább ha alkalmas lenne rá, DTS, AC3 stb. hanggal. Ha lenne, különböző bitrátájú sample-kkel kellene kipróbálni, nem-e akadozik a kép.
Olvastam hogy bizonyos kütyük csak "továbbadják" optikai kimeneten az erősítőnek a DTS-t + az egyéb hangokat, mások pedig átalakítják (pl. sztereóba) a tv-nek hdmi-n keresztül.
Ha ezt is meg tudnád nézni, melyik a kettő közül, megköszönném.Ha lehet extra kívánságműsor: ki kellene próbálni, vesz-e fel durva HD-adást (a legdurvábbak: Digi Sport+ HD, Nat Geo Wild HD) zökkenőmentesen pendrive-ra.
Ugyanis fateréknak lenne ez a kütyü, ha egy mód van rá, nem költenének még többet winyóra ha elég egy pendrive.Szerk.: azt ugye tudják már ezek alapból hogy feliratoznak a film mellé tett .srt-vel?
Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
-
Jb001
tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni, létezik-e ilyen box ami médialejátszóként is teljesen használható?
Hetek óta nyomozok utána, de vagy nem elég részletesek a specifikációk v. egyszerűen nincs ilyen cucc DVB-C-vel Ha ti se tudtok ilyet, feladom.
Novatronból van ilyen médialejátszó, de ugye DVB-T-s ...C-s médialejátszót nem csinál senki v. fordítva: olyan C-s stb-t ami médialejátszóként is tuti?- DVB-C
- NTFS filerendszert kezelő USB
- PVR
- HD, stb. filmek akadozásmentes lejátszása (DTS hanggal rendelkező filmet is vigye)Olvastam róla hogy van olyan Blu-ray lejátszó ami elvileg tudja ezt, még nem volt időm ebben a témában is nyomozni, de úgy tudom azok drágák is nagyon.
-
Jb001
tag
válasz Kernel #11483 üzenetére
Igen, azóta itt a fórumon találtam egy felhasználó által készített táblázatot, benne az összes csati adatsebességével stb., lényeg h. nálam digin a legdurvább a 12,1 Mbps videó + 192 Kbps audió, úgy számoltam az 5,4 giga óránként.
Közben felhívtam a céget aki csinálja a Synaps CHD-3100-at, a következőket válaszolgatták (nagyon örültek nekem hogy kérdezgetek )
- AC3 hangot kezeli, DTS-t nem
- feliratokat viszi, külsőt-belsőt egyaránt
- bitráta miatt nem akadozik a lejátszás
- codec probléma miatt előfordulhat h. nem játszik le valamit (mert elmondásuk szerint nem tudják annyira nyomon követni a codec-eket)Ez utóbbival kapcsolatban: a firmware-frissítéssekkel együtt a codec-eket is frissítik a cuccban?
-
Jb001
tag
Na, "segíts magadon..."
A Synaps chd-3100 pl. tudja az NTFS-t.
Viszont amit fogalmam sincs, hogyan lehet kideríteni és gond szokott velük lenni:
- viszi ez az AC3-as, DTS-es mkv-kat is?
- van amelyik lejátszásnál akadozik, ez is?Ha ez nem oké, tudna vki ajánlani egy olyan boxot ami tudja a következőket:
- dvb-c,
- pvr,
- akadozásmentes mkv lejátszás kodektől függetlenül? -
Jb001
tag
válasz wassermann #11480 üzenetére
Aha, esetleg tudnád ajánlani valamelyik DVB-C-st? Mennyivel drágábbak ezek?
-
Jb001
tag
válasz wassermann #11478 üzenetére
tudom, azert kerdezem, de akkor mi a megoldas, gondolom megoldhato manapsag hogy eleg legyen egy pendrive-ot bedugni a mediaboxba?
-
Jb001
tag
Sziasztok, tudnatok segiteni, hogy egy mediaboxnal 1 ora HD adas a legfullosabb minosegben mennyi tarhelyet vesz igenybe?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest