- Hobby elektronika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Androidos tablet topic
- Videószerkesztés
- A Synology visszatáncolt a kötelező saját márkás HDD-től
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Apple MacBook
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
Vagy megveszed a legolcsóbbat, vagy megveszed a legdrágábbat, vagy megvárod, míg a szomszédod bevásárol, és tőle megkérdezheted, hogy jó-e. Ezen nincs mit nem szeretni, van jobb ötleted?
A szobaantenna opcionális dolog. Ha van rálátás az adóra, nem vagy agyonárnyékolva, jó lehet. De 5-10e forintért már egész jó tetőantennákat lehet kapni, és nincs benne semmi furcsa, idáig is így működött.
Nem lehetett nehéz kideríteni, elég sokszor volt már szó róla.
Esetleg figyelheted mások tapasztalatait. Már én is leírtam többször, hogy teljes árnyékban(ablak az ellentétes irányba néz), tökéletes volt a vétel egy darab dróttal, még úgy is, hogy az adó idáig "őrlángon" ment.(X.ker.) -
bzoley
veterán
Komponens bemeneten keresztül jobb képminőséget kaphatsz, mint kompoziton. Viszont nem minden eszköz rendelkezik komponens kimenettel, így vagy lesz használva valamire, vagy nem.
Szerintem 30%-nál nem terheli jobban a cpu-t a felvétel. Nálam E8200 mellett 20-25%. Vga nem segít.
Új hozzászólás Aktív témák
- 100%hibátlan iPhone 15 Pro 128GB white titan több mint 1 év Apple jótállás
- Precision 3581 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- SIEMENS TQ513R01 Teljesen automata kávéfőző EQ500 Integral/Fekete Kivehető víztartály 15 bar
- LG OLED Evo G3, 65,''col, 4K
- Gyönyörű Watch Ultra 2 (GPS + Cellular) 49MM, natural titan, garanciális 2027.11.04-ig, üzletből
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest