Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
Vagy megveszed a legolcsóbbat, vagy megveszed a legdrágábbat, vagy megvárod, míg a szomszédod bevásárol, és tőle megkérdezheted, hogy jó-e. Ezen nincs mit nem szeretni, van jobb ötleted?
A szobaantenna opcionális dolog. Ha van rálátás az adóra, nem vagy agyonárnyékolva, jó lehet. De 5-10e forintért már egész jó tetőantennákat lehet kapni, és nincs benne semmi furcsa, idáig is így működött.
Nem lehetett nehéz kideríteni, elég sokszor volt már szó róla.
Esetleg figyelheted mások tapasztalatait. Már én is leírtam többször, hogy teljes árnyékban(ablak az ellentétes irányba néz), tökéletes volt a vétel egy darab dróttal, még úgy is, hogy az adó idáig "őrlángon" ment.(X.ker.) -
bzoley
veterán
Komponens bemeneten keresztül jobb képminőséget kaphatsz, mint kompoziton. Viszont nem minden eszköz rendelkezik komponens kimenettel, így vagy lesz használva valamire, vagy nem.
Szerintem 30%-nál nem terheli jobban a cpu-t a felvétel. Nálam E8200 mellett 20-25%. Vga nem segít.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Direct One (műholdas és online TV)
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos autók - motorok
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4051, 100% Akkumulátor
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
wassermann