- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Notebook hibák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
Vagy megveszed a legolcsóbbat, vagy megveszed a legdrágábbat, vagy megvárod, míg a szomszédod bevásárol, és tőle megkérdezheted, hogy jó-e. Ezen nincs mit nem szeretni, van jobb ötleted?
A szobaantenna opcionális dolog. Ha van rálátás az adóra, nem vagy agyonárnyékolva, jó lehet. De 5-10e forintért már egész jó tetőantennákat lehet kapni, és nincs benne semmi furcsa, idáig is így működött.
Nem lehetett nehéz kideríteni, elég sokszor volt már szó róla.
Esetleg figyelheted mások tapasztalatait. Már én is leírtam többször, hogy teljes árnyékban(ablak az ellentétes irányba néz), tökéletes volt a vétel egy darab dróttal, még úgy is, hogy az adó idáig "őrlángon" ment.(X.ker.) -
bzoley
veterán
Komponens bemeneten keresztül jobb képminőséget kaphatsz, mint kompoziton. Viszont nem minden eszköz rendelkezik komponens kimenettel, így vagy lesz használva valamire, vagy nem.
Szerintem 30%-nál nem terheli jobban a cpu-t a felvétel. Nálam E8200 mellett 20-25%. Vga nem segít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Google Pixel topik
- Gamescom 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- Battlefield 6
- Motoros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2041, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest