Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bloksma
aktív tag
Én otthonra a szülőknek vettem egy wayteq-et. Ott az antenna a padláson van, viszont az már egy ütött-kopott régi antenna. A fehérgyarmati adótól kb 30km-re vagyunk (Kárpátalja), és mégis megy szépen. Sőt, még kicsit akadozva, de a tokaji adóról is jött. Szóval egy normális antennával azért meg lehet próbálni
-
Kernel
nagyúr
Mindenképp érdemes próbálkozni, 30 km nem olyan sok egyébként, pláne ha nincs közben komolyabb árnyékoló tereptárgy sem. Tokaj elég nagy teljesítményű, Miskolcon is fogható (50 km). Persze, ez fekvéstől is függ, de vannak olyan lakások, magasabb épületek, ahol szabad kilátás van Tokaj felé, még szobaantennával is vehető.
Ne tudd meg, én a Tokajnak egy valahonnan visszavert hullámát fogtam ellentétes irányból egy évig, míg nem üzemelték be az Avast. Erősítős lepkeantennával, konkrétan egy SWA-200 erősítőpanel volt benne. Direktben ugyanis nincs rálátásom, egyrészt a fekvés miatt, másrészt árnyékol egy épület is.
Tény ugyanakkor, hogy amikor régebben beszéltem egy antennaboltos ismerőssel, ő kapásból tudta az én vételi helyem problémáit is, meg amúgy ismeri az egész város vételi sajátosságait, mint a tenyerét. Arra gondolok, ha egy ilyen szaki szerint probléma van, akkor ott lehet, hogy tényleg probléma van. De attól még lehet próbálkozni is.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell 5570. i5-6.gen működő alapgép (laptopösszerakó) )
- Dell Latitude 5190 laptop (14FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11/Excellent)
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest