Új hozzászólás Aktív témák
-
Lion-Heart
csendes tag
válasz
zhagyma #7975 üzenetére
"A legolcsóbb megoldás a legkevesebb töréssel elérhető útvonal."
A legolcsóbb megoldást választottam.
Átfúrtam mindent,és így közelítettem meg a tévét.
Teljesen jó a képem.
Viszont szeretném tőled (vagy mindenkitől)kérdezni,hogy ha egy tévé integrált,akkor azzal nem is tudok semmilyen felvételt rögzíteni?
Nekem a digitális jelre volna szükségem.
A t.v. kiadja magából a jelet sőt a mindigtévé jel is kéne!
Íme a tévé típusa:
http://www.lg.com/hu/televizio-audio-video/tv/LG-lcd-tv-32LF2510.jsp
Köszi -
válasz
zhagyma #7975 üzenetére
Azért erre a gyakorlat néha rácáfol. Panel lakásban kb 10db 90 fokos kanyar van a kábelben, úgy hogy ajtófélfa árfurva, de szorosan mellé rögzítve. Se UPC-vel, se DIGI-vel nem volt jelszintproblémám. Természetesen jó minőségű kábel, és próbáltam úgy hajlítani, hogy ne törjön meg, tehát ha csak pár centit is, de ívben forduljon a kábel.
A másik lehetőség az ajtón keresztül átvezetni (sztem ott "törik" a legjobban), hogy ablak átvezetőn viszed a jelet.
Természetesen itt bekerül + csillapítás a rendszerbe, viszont biztosan nem törik meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest