- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- iPad topik
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
válasz
Virág et. #5279 üzenetére
"Kipróbáltam rajta egy 1080p HD demo videót, kis "röcögéssel", de folyamatosan játszotta."
lorenzen
(fanatikus tag)"(#5279) Virág et.
Keress 1080i felvételt. Lehetőleg olyat, ami a MindigTVről származik. Azzal tesztelheted a legbiztosabban. (Én lefedettségen kívül lakom.) Nagyobb processzorigénye lehet a váltósoros megjelenítés miatt."Engedelmetekkel akkor közzéteszem "tesztelés" céljából ezt a DunaTV-s Eurovizios HD felvételemet.
Módosítatlan stream.
183MB
Idő: 3:13
1920x1080 (szerintem "i", mert interlaces)
kb 7000kbps-os bitráta
h264 Profile 4.0
ref 4
DXVA-sHa vkinek lenne kedve, akkor ránézhetne, vannak-e benne hibák, mert a tsdoctor trial,és már nem játszik, mással meg nem tudom megnézni.
-
lorenzen
aktív tag
válasz
Virág et. #5279 üzenetére
(#5279) Virág et.
Keress 1080i felvételt. Lehetőleg olyat, ami a MindigTVről származik. Azzal tesztelheted a legbiztosabban. (Én lefedettségen kívül lakom.) Nagyobb processzorigénye lehet a váltósoros megjelenítés miatt.(#5278) SzaboZE
Látom dvb-c-vel nem foglalkozik senki
Ez a DVB rendszer viszonylag probléma mentes. Ha visszalapozol egy kicsit, néhány vevőegységről is találsz információkat.milyen lehetőségek vannak a Mindig TV extra vételére pc-s tunerrel? Szoftveres dekóder kell vagy létezik hardveres kiegészítő?
Hivatalos megoldás:
DVB-T vevőegység + modulfogadó + CI modul + kártya. (Kicsit drága ebben a formában.)Létezik alternatíva, vevőegység + kártyaolvasó + kártya + szoftver. (Ez olcsó megoldás, de nincs még bejáratott megoldás.)
Néhány hozzászólást visszaolvasva találsz több információt.(#5280) atesss
Csak a szolgáltatók néha nem szeretik ezt a módszert, de úgy tudom "megtűrik".Egyre kevésbé. Németországban tiltólistán van az egyik alapvetően szükséges szoftvereleme.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Spórolós topik
- OpenWRT topic
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Új fejezet nyílik szeptemberben az iPhone történetében
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Asus RT-AC68U router eladó (3 darab - egyben vagy külön is)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest