Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ekkold

őstag

válasz gregory91 #20194 üzenetére

Megfordult a fejemben a VLC Player is, csak ahhoz legenerálni egy lejátszólistát elég melós lenne.

Végül némi faragással sikerült a gyári HiDTV programot is nagyjából működésre bírni.
    A frekvenciasáv elején levő néhány csatorna kivételével (114,5MHz - 135,5Mhz M1, M2, Duna, M4, M5, stb...) 160 csatornát talált meg, ebből kevesebb mint 20 ami kódolt/külön előfizetéses, azaz több mint 140 csatorna működik.

A megoldás: megkerestem melyik konfig fájl tartalmazza a keresésklor használt frekvenciákat. Miután a formátumát megértettem, felvettem bele a neten talált DiGi csatornafrekvenciákat. Ezután a programot újraindítva a kereső már megtalált egy csomó csatornát, de nem mentette el a program, és nem is működtek. Részleges szkennelést indítva viszont pár csatorna működött. feltűnt, hogy akkor őrül meg a program, amikor ékezetes csatorna neveket olvas. Ilyenkor a csatornanév elé betesz egy fura karaktert, és kiakad a program. Ilyenkor nem is ment el semmit. Megkerestem, hogy ez melyik fájlba kerül bele, és a keresés után NPP-vel kiszedtem a hibás karaktereket, és mentettem a fájlt. Ezután a programból kilépve, az eredeti, hibát okozó fájlt, felülírtam a mentett és javított fájl-al. Utána már működött is a szoftver...

Azért ebben az a durva, hogy miért nem lehet normálisan megcsinálni egy ilyen programot, hogy ne kelljen egy napig netezni, meg konfig fájlokban túrni, hogy működjön....

Új hozzászólás Aktív témák