Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
wassermann #20157 üzenetére
nekem anno a régi raspberry pi-kkel volt bajom, azokon ha egy lassú (smartcard reader) és gyors (tv tuner) usb módot használó eszközöket kevertünk, akkor hajlamos volt lefagyni az usb-je. Ezért a kártyaolvasó megkapta az egyik pi1-et és így nem akadt össze a tunerrel. Nem tudom az újabbakkal van -e hasonló baj, lehet a régin is javították.
Pécén nem kéne ilyen gond legyen. Ha a dvbapi problémás, akkor lehet próbálni másik protokollt használni a kártyaolvasó és a tvheadend közt. Nekem oscam kezelte a kártyaolvasót. Abban newcamd protokollal használtam legtöbbet, de azt hiszem tudott működni dvbapival is.
A kártyaolvasónak csak annyit kellett tudnia, hogy linux támogassa (pivel alapból, mert arm-ra nem volt más driver, pécére telepítős driver is jó volt). Mivel itt nem egy pici mikrokontroller kezeli a dekódolást, hanem az oscam, ezért nem volt abban sem limit, hogy hány csatornát nézek / rögzítek egyszerre.
Meg régebben volt egyik fórumtárs aki nassal akarta összehozni és ott a konténerben futtatás meg hasonlók miatt azt hiszem valamit külön kellett tenni, talán akártyaolvasót kellett egy kis raspire kiraknia, mert ahhoz nem volt működő szoftver a nasra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest