Új hozzászólás Aktív témák
-
gulyasa
őstag
válasz
Hieronymus #19154 üzenetére
A felvételnek az eredeti adatfolyamatot kell rögzítenie, kiegészítve az STB saját DRM megoldásával.
Ezért csak az eredetileg felvételre használt eszköz képes lejátszani az egyébként kódolatlan felvételeket is.Ezt annak idején - szerencsére - elfelejtették ráerőltetni az ezeréves Golden Media 9080-asom gyártójára.
Amikor évekkel ezelőtt új tévét kerestem, kinéztem pár típust a neten, de szerettem volna élőben is kipróbálni párat, mielőtt döntök.
Vittem magammal egy pendrive-ot pár tesztvideóval, köztük egy-két a 9080-astól származó saját készítésű .TS formátumú tévé felvétellel. Nagyáruházban kérdeztem az eladósráctól, kipróbálhatok-e egy-két kirakott tévén, hogy hogyan játssza le. Mondta a dumát, hogy olyan nincs, mert kódolva van, meg bla-bla-bla...
Aztán belement, hogy próbáljuk ki, mert be fog bizonyosodni, úgysem fog sikerülni...
Aztán csak pislogott, amikor látta a csatornalogóval ellátott felvételeket. -
kolor
csendes tag
válasz
Hieronymus #19154 üzenetére
A TECHNISTAR K4 ISIO-ról a sat.hu azt írja, hogy DIGI kompatibilis: "Digi kábeltévé: KÉPES fogadni előfizetői kártyát."
Nekem ez elég meggyőző.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest