Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
válasz
Kernel #16254 üzenetére
ugy értettem, hogy az antenna felülete 1m2 és a koax végén egy trafót a hálózatba kell dugni az erősitéshez, ezek szerint távtáplált a normál megnevezése. ezt használtuk régen az analóg adás vételére teljesen tiszta jó képet adott. a kabhegyre van irányitva és ugyan ezen a pozicióba került rádugva az uj DVB-T beltérire is, a jel közel maximális némely adónál ,de mégis bekockásodik. némelyik be sem jön.
Csatorna keresés alkalmával mindig másokat talál meg . ugy értem van, hogy a magyar 1-2 duna nincs csak TV2 és RTL máskor meg pont forditva.A vételi hely Pápa mellett a 3 adó között van közel azonos távolságokra, igy nem tudom, hogy melyikre érdemes jobban ráirányitani.Mert azt olvastam, hogy nem mindegyik adó sugároz ugyan azzal az erősséggel.
Ezt az Egész digitális TV vételt nem tudom itt magyarországon, hogy valósitották meg, mert a kezdetekkor ugy reklámozták, hogy ezentul egy 10 cm-es botantenna elég lesz bárhol az országban a tiszta vételhez , ehhez képest még erősitett antennával is ugy kell vadászni a jelet, hogy valamit lehessen nézni.
És akkor mit érdems venni hogy beltérben bármilyen irányból érkező TV adást lehessen fogni vételi nehézségek nélkül, lehetőleg ne kerüljön egy vagyonba vagy a régi analóg antennat mivel lehet feljavitani hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple watch Ultra 2 black edt 2027.11.07 Apple jótállás+ Apple Care +
- Garanciával, MSI Crosshair 15 B12UEZ gamer laptop i7, RTX 3060 6gb vram, 32 gb ram. DDR4, 1TB SSD.
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest