Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Senki sem töröl ennél jobban
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Androidos tablet topic
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
válasz
Kernel
üzenetére
ugy értettem, hogy az antenna felülete 1m2 és a koax végén egy trafót a hálózatba kell dugni az erősitéshez, ezek szerint távtáplált a normál megnevezése. ezt használtuk régen az analóg adás vételére teljesen tiszta jó képet adott. a kabhegyre van irányitva és ugyan ezen a pozicióba került rádugva az uj DVB-T beltérire is, a jel közel maximális némely adónál ,de mégis bekockásodik. némelyik be sem jön.
Csatorna keresés alkalmával mindig másokat talál meg . ugy értem van, hogy a magyar 1-2 duna nincs csak TV2 és RTL máskor meg pont forditva.A vételi hely Pápa mellett a 3 adó között van közel azonos távolságokra, igy nem tudom, hogy melyikre érdemes jobban ráirányitani.Mert azt olvastam, hogy nem mindegyik adó sugároz ugyan azzal az erősséggel.
Ezt az Egész digitális TV vételt nem tudom itt magyarországon, hogy valósitották meg, mert a kezdetekkor ugy reklámozták, hogy ezentul egy 10 cm-es botantenna elég lesz bárhol az országban a tiszta vételhez , ehhez képest még erősitett antennával is ugy kell vadászni a jelet, hogy valamit lehessen nézni.
És akkor mit érdems venni hogy beltérben bármilyen irányból érkező TV adást lehessen fogni vételi nehézségek nélkül, lehetőleg ne kerüljön egy vagyonba vagy a régi analóg antennat mivel lehet feljavitani hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Formula-1
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- MIUI / HyperOS topik
- Windows Insider Program
- Okos Otthon / Smart Home
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-10210U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Thermaltake VersaH17 ADATA 650W
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest