Hirdetés
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Tripla hűtéssel: MSI GeForce RTX 4060 Ti Gaming X Trio
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Radeon RX 7600: nyolc giga elég lesz?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen monitort vegyek?
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a DUNE médialejátszók topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
c4
őstag
Helló mindenkinek!
Nincs meg valakinek a Dune Prime vagy Base, B1...de végül is bármely modell magyar leírása? Még a PDF-et is letöröltem, de egy jó ismerősnek szüksége lenne rá...
Köszi
-
ginola
addikt
Dune-102W-re mit érdemes utólag telepíteni, mondjuk azt sem tudom, hogy hogyan kell pl. egy firmwaret frissíteni...
-
dh66e
Topikgazda
Szia!Szerintem ez jó lesz.
[link](#2352) ginola
Amíg nincs frissítve a fw addig ne telepíts plugint egyáltalán.
Nos ha nem akarsz internetre csatlakozni akkor letöltöd a legfrissebb fw-t egy penre majd a dune-re rádugva a forrásoknál kikeresed a penről a fájlt és nyomsz egy entert.[ Szerkesztve ]
-
ginola
addikt
Ezt olvastam egy régebbi cikkben!
A TV-102 Jack AV aljzatát, a tartozékként kapott vezeték egyik RCA csatlakozóján keresztül digitális koaxiális kimenetként is használhatjuk. Ennek a régebbi, HDMI bemenet nélküli házimozi erősítők tulajdonosai örülhetnek.
A dobozban sajnos ilyen kábel nálam nem volt, másnak sem? Lehet ilyet csináltatni?
-
arn77
aktív tag
- LG OLED83C1 - Onkyo TX-RZ50 - Zidoo UHD3000 - Panasonic DP-UB820 - Klipsch RP-280F Piano Black - Klipsch RP-450C Piano Black - Klipsch RP-160M Piano Black - Klipsch R-115SW - Klipsch R-15M - Klipsch RP-140SA -
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Van egy Dune HD TV101-esem. Meg lehet vele oldani, hogy ne a vele hálózatba kötött PC töltse és tárolja a torrenteket, hanem mondjuk egy rádugott külső HDD?
F.K.T.
-
vilga
tag
meg, némi ráfordítással de elég fapados a kliens:
-kell egy rendszermemória, de mivel csak egy usb van a 101-en /usb hub felejtős/ célszerű a rádugott HDD elejéről! lecsípni /partícionálni/ egy keveset és ezt kinevezni rendszermemónak a dune /beállítások/egyéb/rendszermemória/menüpontban.
erősen ajánlott a HDD-t ext3 formátumra formázni, bár kezeli a mp az ntfs-t is csak fagyogat a kliens, ettől még hálózati meghatóként látja a win-es pc.
Innentől a pc-n letöltött torrent file-t megkeresed a dune-vel és nyomsz rajta egy ok és mennie kell /már ha a hálózati megosztásod rendben.
Viszont 2-2,5 MB-nál nagyobb sebességre nem képes a lejátszó ha ettől a neted többet is bírna[ Szerkesztve ]
-
arn77
aktív tag
válasz
Technoman #2369 üzenetére
Nem tudom, hogy mennyire hivatalos dealer, de 2 év garanciát ad hozzá. Ez az ár nálam már a plafon, ha a hivatalos forgalmazóknál drágább lesz, akkor innen fogom majd megvenni.
- LG OLED83C1 - Onkyo TX-RZ50 - Zidoo UHD3000 - Panasonic DP-UB820 - Klipsch RP-280F Piano Black - Klipsch RP-450C Piano Black - Klipsch RP-160M Piano Black - Klipsch R-115SW - Klipsch R-15M - Klipsch RP-140SA -
-
psg5
veterán
Mindig be fog fagyni 101-es ha torrentet töltök? Ha igen, melyik lejátszó kezeli normálisan?
F.K.T.
-
BBéci
titán
Ezen agyalok három éve és arra jutottam, csakis a NAS.
De még nem vettem, mert minden hétköznap 10-12 órát, hétvégén feleannyit üzemel a laptopom és a hozzá csatlakoztatott 2 db merevlemez, ami bőven elegendő az említett célra.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
titán
Nagyon sokszor olvasom, hogy fórumtársaknál 7/24-ben üzemel a PC, Te vagy a másik véglet. Mi akadálya van annak, hogy legalább napi 4-5 órára bekapcsold? Akár éjszakára.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
blakey
félisten
NAS helyett vettem egy kis EeeBox-ot, hangtalan, keveset fogyaszt és sokkal kevesebb a gond, mint a NAS-sal, tökéletesen futnak a szerverek és minden eszköz látja. Sokáig NAS-t akartam aztán láttam, hogy egy géppel sokkal többre mennék, uh. nálam ez vált be.
[ Szerkesztve ]
"Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja
-
dh66e
Topikgazda
válasz
Technoman #2369 üzenetére
299 euró az ajánlott fogyasztói ár ami nekünk magyaroknak soha nem mérvadó mert mindig mászkál a forint a pincébe.
Ehhez képest a mai középárfolyamot elnézve sok a 99k előrendelésben.
Azért szívesen kipróbálnék egyet,de az biztos hogy a B1 nálam fog kimúlni nem adok túl rajta. -
psg5
veterán
Igazából a dolgozószoba gyerekszobává alakul és az asztali gép bemegy a hálóba, de még a hálóba egy kisebb gyerkőc továbbra is napközben is alszik, így sem éjszaka sem napközben nem igazán járatnám az asztalit. Az mondjuk igaz, hogy úgyis laptop beszerzése előtt állok ( éppen a fentiek miatt) az meg azért mehet egy nap 4 órát.
#2381) blakey: melyik típust vetted? Felcsigáztál.
[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
Technoman
őstag
Ahogy már írtam, sajnos nekem is lassan gondolkodnom kell egy új megvételén, mert:
1. A kis drágaságom (Lite 53 HD) már megint kezdi a raplit. Hidegindításból (egész napos, teljes áramtalanítás utáni bekapcsoláskor) befagy, Eljut a Dune logóig, oszt befagy. Egyszer már ezzel a problémával elvittem a szervizbe, egy 10-esért megcsinálták, de többet már nem akarok rákölteni.
2. A távveztérlő kezd már behalni (újabb 8e pénz)
3. Az a fránya HEVC kódolás a SOLO-n -
blakey
félisten
válasz
Multibit #2390 üzenetére
Többféle NAS létezik, alapjáraton, SMB, NFS sima ügy, meg az "egyszerű" DLNA, de amikor rá kéne heggeszteni valamilyen másik szervert akkor nem feltétlenül teljes a támogatottság. Van olyan ami jól működik, gondolom az újabbak már jobban teljesítenek, de anikor én szerettem volna, akkor mást sem olvastam, csak azt, hogy ez v. az a program csak "hekkelve" működik. Nincs bajom a NAS-sal, de egy csendes gép számomra sokkal több nyugalmat biztosít, de n8ncs kizárva, hogy ha eladom a gépet akkor NAS lesz.
"Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja
-
Technoman
őstag
Végre!
Már hivatalos a mo-i forgalmazása a SOLO-nak (nem mint ha, ettől paráztam is valaha)
Itt a hivatalos magyar speckó is[link]
(úgy látszik, hogy a Dune sem tudott elszakadni a Popi (VTEN) összehasonlításától/ekézésétől[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
veterán
válasz
Technoman #2396 üzenetére
nem hdmi-s házimozierősítőkben utazom sajnos.. lexicon, krell-kategóriát meg nem tudok megfizetni
tulajdonképp tökéletesen megfelel nekem a base 3.0, csak egy fránya jukeboxot csinálnának már rá, amit lehetne mondjuk mobilteló-appról vezérelni, cd-borítókkal, stb
ez hiányzik már nekem csak, de nagyon -
Technoman
őstag
Tibiajax: Nekem is egy 10-13 éves Yamahám van. Szerinted mennyire fogom ezért lecserélni??? A soraim ironikus akart lenni.
Egyébként a Lexicon és Krell-eket nem torrentekhez szokás/illik venni. De értettem a mondandód lényegét.dualcore: Megint elfelejtjük azt az egyszerű tényt, hogy ezeket a termékeket NEM a magyar átlagfizetéshez szabják. Kint, ahol a minimál fizu 1500-2000 EUR, ott ez nem kiadás. Természetesen egyetértek veled qrva drága, de a békát le kell nyelnünk. Mivel az oldal is a 303-as utódjának tekinti, gondolom lesz egy '16-os. HD-TV-102-es utódtípus is. Mondjuk, Zero néven
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest