Hirdetés
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a DUNE médialejátszók topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn77
aktív tag
válasz
Multibit #1448 üzenetére
Már nem csak egy lemezt nőttem ki.
A NAS-hoz nem értek. Amúgy meg már úgy is kopasz vagyok.
- LG OLED83C1 - Onkyo TX-RZ50 - Zidoo UHD3000 - Panasonic DP-UB820 - Klipsch RP-280F Piano Black - Klipsch RP-450C Piano Black - Klipsch RP-160M Piano Black - Klipsch R-115SW - Klipsch R-15M - Klipsch RP-140SA -
-
arn77
aktív tag
válasz
Multibit #1448 üzenetére
A helyzet a következő: Marad a dokkoló a D1 mellett és a filmeket átviszem egy 64GB-os pendriveon a D1-en keresztül a dokkolóban lévő merevlemezre. Ez működik, így marad. Köszönöm a segítségedet!
- LG OLED83C1 - Onkyo TX-RZ50 - Zidoo UHD3000 - Panasonic DP-UB820 - Klipsch RP-280F Piano Black - Klipsch RP-450C Piano Black - Klipsch RP-160M Piano Black - Klipsch R-115SW - Klipsch R-15M - Klipsch RP-140SA -
-
blakey
félisten
Megpróbálkoznék egy gyári visszaállítással is. Nálam a Plex "dolgozik" és teljesen rendben van a frissítés, néha erőltetni kell a gépen, hogy normálosan frissítse a filmeket, de utána minden okés.
"Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja
-
PSVT
újonc
Ismét köszi, hogy segítesz. A Plex végül kiesett nálam, függetlenül a emplexer-től. Némi kutakodás után rájöttem, hogy a BDMV, ISO, VIDEO_TS fájlokat nem támogatja és nem is akarja, amikből nekem van bőven.
A yaDIS működik, csak a trónok harcánál akad ki, ott is a technikai információk s04e01 összegyüjtésénél, ez az évfolyam full hd-ben van meg, mintha az 5GB-os mkv fájl nem tetszene neki, mint epizód.
Esetleg mások okulására: "természetesen" a Zappiti és a yaDIS kívánatos fájlszerkezete és elnevezése nem egyezik meg. A Zappitit nem zavarja a sub-subfolder, a yaDIS így nem működik. A Zappiti szereti a cím után a megjelenési évet, a yaDIS-t megzavarja.
Jó lenne rájönni, mi a franc baja van a Zappitinek, egyébként több napi munka a kb 1500 filmet átnézni, könyvtárakba rendezni, átnevezni majd renszerezni a yaDIS-hoz. (ami egyébként semmiven nem tűnik roszabbnak, mint a Zappiti)
Ha lenne még valakinek ötlete, tényleg nagy segítség lenne..
-
blakey
félisten
A Plex DLNA szerver, yadis, zappiti meg ugye "csak" borítókat készit. Tehát nem hasonlítható egymáshoz. Én egyszerűbb programot használok, DuneX, mac-em van, ott simán megkeresem a filmeket, minden onfót kitöltők és rámentem a film könyvtárába, onnantól kezdve minden megvan.
"Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja
-
Multibit
veterán
A Zappitit nem zavarja a sub-subfolder, a yaDIS így nem működik.
De működik. Nálam minden sorozat mappa alatt 01, 02, 03... könytárak vannak és ezzel a struktúrával tud keresni a yaDIS.A Zappiti szereti a cím után a megjelenési évet, a yaDIS-t megzavarja
Ha szóközökkel vannak elválasztva a szavak, akkor a yaDIS általában megtalálja a sorozatot (filmet). Ha mégsem, akkor csak annyi a teendő, hogy itt megadod a jó címet:Salivili hipput tupput täppyt äppyt tipput hilijalleen
-
PSVT
újonc
válasz
Multibit #1459 üzenetére
Nálam sajnos egy ilyen fájlszerkezet a NAS-on pl. volume1Í/Dune/Films/Divx/Batman/batman.avi nem múködik a yaDis-sal ha a filmkönyvárnak a Films-et adom meg (mint a Zappitinél) , itt azt írja ki, hogy az adott könyvtár nem tartalmaz filmet. A Zappitinek ez nem gond. Ha filmkönyvtárnak a Divx-et adom meg már működik.
Nálam a Zappitinél elfogadott évszám megjelenítés sem stimmel ,de igazából ez lényegtelen, nem a Zappiti vagy a yaDIS elsőbbsége a lényeg.
Nem értem miért nincs egy profi katalógizáló program a Dune alá. Szívesen fizetnék is érte. (Megvettem a Zappiti 29 Eurós verzióját is, az sem olvassa az új fájlokat, kezdek belehülyülni.) -
Multibit
veterán
Azt hittem, a sorozatokkal van gondod, amikor a könyvtár struktúrát emlegetted. Filmeknél valóban az a helyzet (yaDIS), hogy a Beállítás -> Mappák alatt felsorolt könyvtárak alatt nem tud "végtelen" mélységig keresni, ezért az itt felsorolt mappák alatt, vagy a film fájlnak, vagy a film mappájának kell szerepelnie.
Salivili hipput tupput täppyt äppyt tipput hilijalleen
-
pointer4
tag
Sziasztok!
Először írok ide a témában, de mindjárt egy problémával kezdeném.
Egy DUNE 102-es gépem van, és nem képes lejátszani a FLAC formátumból mindent.
Van egy nagy gyűjtemény zene, és egy részét viszi, és a másikat pedig nem.
Simán csak átugrálja, ez azért is vicces, mert bármilyen flacot kezelő music center röhögve kezeli.
Lehet itt is valami olyan trükk hiányzik, mint a divx5 formátumnál.
Azért, hogy valami kézzel fogható is legyen, linekek ide példát, direkt nem 192khz-es 24 bites példát felhozva.https://dl.dropboxusercontent.com/u/6044533/01%20-%20Thundertruck.flac
https://dl.dropboxusercontent.com/u/6044533/02%20-%20Big%20Gun.flac
https://dl.dropboxusercontent.com/u/6044533/03%20-%20Safe%20In%20New%20York%20City.flac
Könnyed lazasággal ugorja át a számokat, meg se nyikkan.
Persze lehet beállítási baj is, nyitott vagyok minden ötletre
Poi
-
Multibit
veterán
válasz
pointer4 #1462 üzenetére
Nekem ugyan B1-es Dune-om van, de szintén nem akarja ezeket a FLAC-okat lejátszani. Annyit látok csak a mediainfoból, hogy AVS konverterrel követte el ezeket valaki. Nem tudom, hogy ez fontos-e.
A saját készítésű FLAC fájljaimmal nincs gond, mint ahogy a Hungarotontól vásárolt albumokkal sincs (24 bit).[ Szerkesztve ]
-
pointer4
tag
Köszönöm a gyors reakciót
Azzal tisztába vagyok, hogy ha átkódolom a számokat, lejátszhatóak lesznek. Na de azért média player a média player hogy kezelje
Legalább a tesztjeitek alapján tudni, hogy a kollektív DUNE dekóder codec-je a ludas.
-
Multibit
veterán
válasz
pointer4 #1465 üzenetére
Azzal tisztába vagyok, hogy ha átkódolom a számokat, lejátszhatóak lesznek
Igen, sajnos ez időt rabló feladat. Te magad konvertáltad FLAC-ba a zenéket, vagy már így jött a "virágboltból"?
Szerencsére - veszteségmentes formátum lévén - nincs minőségromlás, ha konvertálsz.Salivili hipput tupput täppyt äppyt tipput hilijalleen
-
Multibit
veterán
válasz
pointer4 #1469 üzenetére
Nem is atkonvertálás az időigényes, hanem mire kiderítem melyik lemezek ilyenek
Olvastasd be a FLAC-okat tartalmazó könyvtárstruktúrát a MediaInfo programmal, majd csinálj az eredményről egy text exportot! Az eredményfájlban keresd az alábbi szövegrészt:
http://www.avs4you.com[ Szerkesztve ]
-
blakey
félisten
Jobb lenne ha a Dune (is) látná.
Tesztként próbáltam ki mivel a tv látja a Dune anyagait SMB-n, simán vitte.
Fura, hogy a Pana ennyire jól kezeli a fájlokat, nem volt jellemző.
-
dualcore
őstag
Visszatalálós!
-
dualcore
őstag
válasz
Tibiajax #1484 üzenetére
A vicc az hogy én rakom össze a hifi rendszert a páromnak, elmagyarázom hogy mi hogy, és stb. és utána felé sem megyek egy darabig.
dh66e Kolléga már ismerhet kicsit másik fórumból.
Alapvetően én nem nézek tv-t, ha veszek egy lemezt vagy ne adj isten a netről "lekerül" egy filmecske, vagy valami jó koncert az megnézem, az elejétől a végéig. Nincs ki-be járkálás, telefonálás, és távvezérlő nyomkodás.
Alapjában tisztában vagyok a tudásával, csak az ilyen kis apró trükkök kerültek el de messzire! -
Tibiajax
veterán
tud valaki bármilyen olyan applikációról iphone-ra, amivel bekapcsolás nélkül lehetne elindítani zenét a dune-n?
(a zappiti-n kívül) -
blakey
félisten
válasz
Tibiajax #1489 üzenetére
Ezt próbáltad? iPad-en ezt használom, alap dolgokra jó.
(#1490) dh66e
A felsoroltak kiegészítők amik kellenek a Dune-re és fel is ajánlja, hogy frissítsünk, ha nem tettük meg, legalábbis nekem felajánlotta.[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
veterán
-
blakey
félisten
válasz
Tibiajax #1492 üzenetére
Akkor valamit nem frissítettél, mert én simán el tudom indítani a zenéket monitor nélkül.
Illetve még van egy ilyen is, ezt még nem próbáltam.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
félisten
válasz
Tibiajax #1494 üzenetére
Mindkettő, NAS-ról nem megy és nem is így kérdezted.
Csak azt látja ami gyakorlatilag a géphez van csatlakoztatva, de nekem ez nem gond mivel DUO-m van.
-
blakey
félisten
válasz
Tibiajax #1496 üzenetére
Ahhoz, hogy külső eszközökről is működjön kéne valamilyen képernyő tükrőzés, hogy lásd mihez csatlakozol. Kedvencek közé nem lehet betenni a NAS könyvtárait? Még nem próbáltam, de du. megpróbálkozom, hátha.
[ Szerkesztve ]
-
dh66e
Topikgazda
Nos ha már mobil témánál vagyunk akkor hátha valakinek hasznos lesz ez az alkalmazás droidra. Ezt folyamatosan fejlesztik,javítják a hibákat.
Na Remote for Dune HD
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest