Hirdetés
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a DUNE médialejátszók topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dh66e
Topikgazda
-
akisbandi
aktív tag
Sziasztok!
Használ valaki emplexer plugint? Gondoltam visszateszem egy jó év után, de valami nem stimmel. Anno működött úgy a lejátszás, hogy az iPaden indítottam a zenét és ki tudtam választani az emplexert, hasonlóan az airplayhez, így a Dune-ön ment a lejátszás. Talán ez volt a VOD playback?
Na most valamit nem jól csinálok, tudtok segíteni?
A fájlok egy Syno NAS-on vannak és egyébként a DUNE menüjéből le is játsza azokat, csak ez a "távvezérlés" nem megy.
-
suby75
újonc
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, hátha van rá valakinek válasza.
Létezik olyan plugin, ami úgy játssza le a zenéket, hogy a lejátszás közben slideshowt csinál egy képeket tartalmazó mappából? Nem csak a zenét tartalmazóból, hanem egy másikból. Illetve olyan, ami legalább valamilyen vizuális élményt produkál a zene lejátszása közben? (pl. albumborító. stb. )
Előre is köszi! -
SG3rg0
őstag
Sziasztok!
Kinéztem használtan egy ilyen lejátszót! Dune HD Smart D1
Raknék bele egy 2TB WD Redet és az ftp szolgáltatásán keresztül másolnám rá a filmeket képeket stb.
Ilyen szempontból számomra megfelelő a masina? Az ftp szolgáltatása otthoni hálózaton belül jól működik?
Esetleg más alternatíva? Javaslatokat elfogadom?
Egy Sony 50w829B tv-re kötném. -
blakey
félisten
Minek FTP? SMB-n simán eléred és tudsz rá másolni. Nem muszáj WD RED, elég a Green is, persze ha megvan akkor nincs gond ill. ha árban ez nem nagy különbség.
"Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja
-
dualcore
őstag
Most érdekesség képen ránéztem az árakra, hát meglepődtem. A Base 3D 95-105 E. között van. Nem semmi.
-
blakey
félisten
Sony nem fogja látni, NAS-t nem fog helyettesíteni. Nekem a tv-m látja SMB-n a Dune fájljait, de ez ritka.
Hálózatos lejátszáshoz NAS vagy egy kisfogyasztású gép kell ahol mindent szépen meg tudsz osztani DLNA-n, SMB-n, NFS-en, bármin. Nálam NAS-ként egy kis i3-as gép üzemel, SMB-n és DLNA-n (Plexszel) osztom meg az anyagokat, mindegyik eszköz látja a neki megfelelő anyagot.
"Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja
-
lowrider64
csendes tag
Sziasztok !
DUNE HD BASE 3D tulajdonost keresek aki profi a készüléke használatában és tudja mi az a reg.kártya és hogyan kell regsztrálni , stb !
Aki tud kérem segítsen ! ! ! Hálás lennék érte !Ha lehet privátban : lowrider@hdsnet.hu
Köszönöm .
Mitya
-
dualcore
őstag
válasz
lowrider64 #1570 üzenetére
A reg kártyát akkor kapsz, ha hivatalos magyar forgalmazótól vásárlod a készüléket. A regisztrálás csak ezzel a kártyán lévő számmal lehetséges.
-
blakey
félisten
válasz
lowrider64 #1570 üzenetére
Semmi előnyöd nem származik belőle. Mindenhez hozzá lehet férni nélküle is.
-
arn77
aktív tag
válasz
lowrider64 #1575 üzenetére
Semmi előnyöd nem származik belőle, ha regisztrálsz. Halott az egész fórum. Itt több segítséget kapsz.
- LG OLED83C1 - Onkyo TX-RZ50 - Zidoo UHD3000 - Panasonic DP-UB820 - Klipsch RP-280F Piano Black - Klipsch RP-450C Piano Black - Klipsch RP-160M Piano Black - Klipsch R-115SW - Klipsch RP-140SA -
-
Multibit
veterán
válasz
lowrider64 #1574 üzenetére
"dune-hd.hu", mint Dune honlapja?
Az a NEON Multimedia Kft. egyik honlapja, mint ahogy pl. a lejatszo.hu is az. Persze, hogy kér regkártyát, hiszen ők nyomatjákSalivili hipput tupput täppyt äppyt tipput hilijalleen
-
dualcore
őstag
válasz
lowrider64 #1575 üzenetére
Így néz ki a kártya ilyet keress. A készülék gyári számát is a dobozban találhatod.
-
dualcore
őstag
válasz
lowrider64 #1581 üzenetére
Még nem hallottam volna róla, hogy lenyúlták, de bármi megeshet.
Hívd fel akiktől vetted és kérdezz rá.
Egy jó zenelejátszó felület minket is érdekelne, ott nem fogsz találni. -
blakey
félisten
válasz
lowrider64 #1577 üzenetére
Bárhonnan letöltheted, nem kell hozzá semmilyen kártya. Akár itt is találsz pár linket de a Dune hivatalos oldaláról minden elérhető.
-
dualcore
őstag
válasz
lowrider64 #1583 üzenetére
A YT az megy az okos tv-n telóról vezérelve, az erősítő USB-ről lejátsza a FLAC formátumot is, ha pedig koncertet nézek akkor azt szépen viszi a Dune. Így nem sok hasznát venném a különböző pluginoknak. Persze ez csak a saját véleményem.
-
-
nfsu17
veterán
válasz
lowrider64 #1583 üzenetére
-
nfsu17
veterán
válasz
lowrider64 #1589 üzenetére
nem értem a kérdést
-
Multibit
veterán
-
droetker
csendes tag
Sziasztok,
Hálózattal kapcsolatban szeretnék segítséget kérni. Notebookomra Win8.1 került, kábellel csatlakozik a routerhez. A Dune HD TV102 pedig wifin keresztül.
A Dune minden beállítás nélkül simán látja a hálózaton keresztül a notebook fájljait, viszont a notebook egyáltalán nem látja a Dune-t
Szerintetek miért lehet ez? A notebookon az otthoni csoport nincs bekapcsolva, csak a fájlmegosztás, felderítés, stb.
A Dune-n is be kellene valamit még állítani, hogy a notebook felismerje? Win 7-nél nem kellett, a notebook szintén alapból látta a hálózaton
Köszönöm, droetker -
-
anonym1s
őstag
Sziasztok.
Van egy dune hd 301 lejatszom. Vettem egy 2tb-os toshiba kulso hdd-t. Ki akarom szedni belole a vincsesztert es berakni a dune301-be. Kerdes hogy a dune301 mindenkeppen formazza a vincsesztert valami sajat fajlrendszerre vagy lehet hasznalni a meglevo ntfs-el is? -
blakey
félisten
válasz
anonym1s #1597 üzenetére
Lehet használni a meglévővel, de ha szükséged van rendszerparticíóra akkor mindenképp particíónálni kell és a Dune-vel formázni. Mondjuk és Dune-vel formáztam NTFS-re, nehogy gond legyen.
-
lowrider64
csendes tag
válasz
anonym1s #1599 üzenetére
Igaz , hogy én egy Xtreamer Prodigy Silverben lévő Western Digital Caviar Green 2TB-os vinyot (ami abban lett formatálva és particionálva) tettem bele egy Dune HD Base 3D-be és nem formázott semmit sem hagyta az ntfs-t úgy ahogy van és simán fel is ismerte a particiókat is érintetlenűl hagyta , gondolom nincs nagy különbség ilyen téren a két készülék között . Semmi gondom nem volt vele és mindent ugyan úgy látott és kezelt ! ! !
Rettentő intelligens a DUNE ! ! !
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest