Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 / 4090 / Ti (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Olcsó gamer monitorral támad a Xiaomi
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Autóhifi
- Androidos tablet topic
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a DUNE médialejátszók topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
addikt
válasz
Technoman #2446 üzenetére
Hát, konzervatív dolog vagy sem, de új vinyó vételkor én mindig csinálok egy teljes formázást. Valahogy nem bízom a gyáriban. Viszont így eddig egyszer sem volt ilyen gondom. Pedig 1-2 átment már a kezeim közt. Meg még fog is!
Szerintem ments mindent egy formázott vinyóra, aztán ess neki HDSentinel-el, és ha minden rendben, akkor full format, majd visszamásolás. Ha eztán is gond van, még mindig lehet a vinyó vezérlője, vagy kábel esetleg. Meg még pár más dolog is.
De egy tesztet mindenképpen futtass rajta! -
arn77
aktív tag
válasz
dualcore #2451 üzenetére
Nekem 3TB-os WD green van a D1-be, semmilyen formázási problémám nem volt vele. Kettőt is formáztam már vele.
- LG OLED83C1 - Onkyo TX-RZ50 - Zidoo UHD3000 - Panasonic DP-UB820 - Klipsch RP-280F Piano Black - Klipsch RP-450C Piano Black - Klipsch RP-160M Piano Black - Klipsch R-115SW - Klipsch R-15M - Klipsch RP-140SA -
-
festina10
tag
Sziasztok!
Dune-n yaDIS-t senki nem használ?!
-
BBéci
titán
Mehet majd NAS-ba az a merevlemez, de akkor minden tartalom elvész róla, vagy valahová le kell mentened. Ez számomra is megoldandó problémát jelent.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
titán
válasz
dualcore #2455 üzenetére
Nem merem kikapcsolni a ventilátort, pedig hűvös WD Green van benne.
(#2453) niof
Sentinel jelezte, hogy valami nem kóser egy merevlemezemmel. Leszedtem róla mindent, rémesen lassan ment, aztán kapott teljes formázást, utána 100 %-osnak minősítette a Sentinel. Telepakoltam, ment, mint a karikacsapás, másnap nem ismerte fel sem a laptop, sem a Dune. Elveszett 600 GB filmem, zeném.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
titán
válasz
dualcore #2461 üzenetére
Nem lehet észrevenni a ventilátor működését, nem zavaró, dolgozzon csak, azért van. Még az előlap ajtaját is lenyitom, hogy jobban szellőzzön.
-
"Elveszett 600 GB filmem, zeném."
Azért ez nem ilyen egyszerű. Vannak progik, amik minden további nélkül felismerik a laptopod által nem felismerhető vinyókat. Például Get Data Back. Én már használtam, remek. (Persze ha szarrá ment a vinyód, akkor nem, de erre nem túl nagy az esély.)
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
titán
válasz
dualcore #2467 üzenetére
Nem mindegyik egyformán hangos. Nálam a házimozi rendszer mellett esélytelen meghallani egy léghajtányt. A végfokokban, erősítőkben is van, egyszer egy Cambridge Audio ventilátora volt hallható, a többit sosem vettem észre, hogy bekapcsolt.
-
BBéci
titán
válasz
dualcore #2469 üzenetére
Az erősítőd egy hozzá illő hangdobozszettel képes olyan hangnyomásra, ami mellett 10 Dune ventilátorát sem hallanád.
Nem látom értelmét annak a cserének, inkább más gyártó termékére válts, ha feljebb akarsz lépni! 636-ról 646-ra felesleges, semmi értelme.[ Szerkesztve ]
-
-
"Nálam a házimozi rendszer mellett esélytelen meghallani egy léghajtányt."
Pedig simán hallható, nyilván halkabb jeleneteknél. Milyen érdekes, hogy a HDMI-kábeleknél, USB-kábeleknél, WAV-FLAC formátumoknál stb. "hallod" a sokszor nem létező különbséget, de egy Dune-ventillátor zaját meg nem sikerül meghallani? Érdekes.
[ Szerkesztve ]
-
arn77
aktív tag
válasz
dualcore #2469 üzenetére
Nekem is egy Onkyo TX-NR636 rombolja a dobhártyámat.
Majd ha meglesz a 646 írd meg, hogy milyen különbségeket vélsz felfedezni a két erősítő között.
[ Szerkesztve ]
- LG OLED83C1 - Onkyo TX-RZ50 - Zidoo UHD3000 - Panasonic DP-UB820 - Klipsch RP-280F Piano Black - Klipsch RP-450C Piano Black - Klipsch RP-160M Piano Black - Klipsch R-115SW - Klipsch R-15M - Klipsch RP-140SA -
-
gyeniko
őstag
válasz
dualcore #2475 üzenetére
Itt olvashatod a 636-os és itt a 646-os tesztjeit.
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
Magnus001
újonc
Sziasztok!Most vettem egy Hd max ot nevetséges10 e ft ért
az lenne a kérdésem h van benne hdd de nem tudom hogy hogyan kell formázni milyen formátumban formázzak ill h miért nem indul el a letöltés a torrent kliensbe?Ha valaki tudna nekem erre eggy öszefogó választ adni azt nagyon megköszönném!Ja még annyi h távirányitó app ot használok mert nem volt meg hozzá a távirányitó,de mindent lehet vele csinálni!
Elöre is köszönömHogyan keletkeznek a barlangok?-a medve ássa,ott lakik
-
dh66e
Topikgazda
válasz
Magnus001 #2478 üzenetére
Szia!
Annyiért ajándék volt,gratula hozzá!
A merevlemezt a dune-ön simán le tudod formázni.Források itt rámész a vinyóra és a pop up menü gomb megnyomása után ott lesz a lemez formázásának a lehetősége.
Amennyiben pluginokat és szervizfájlokat is akarsz majd telepíteni akkor hozzlétre formázás után egy rendszermemóriát neki. Torrenthez ext2/3 javallott.már ha a dune torrentkliensét akarod használni.Azt ne felejtsd el hogy ez nem fogja kiváltani a pc-s változatot.Amikor filmezel a torrentklienst érdemes felfüggeszteni a beállításokban. -
Magnus001
újonc
Köszönöm szépen a választ,igen probálkoztam úgy is h a hdd be bementem és úgy formázni ill ugy is h csak rámehyek a merevlemezre de a pop up menübe nincs formázási lehetőség.Lehet h az a baj h vannak filmek a vinyon?
hoztam létre rendszer memoriát de az alaplapra csatlakoztatott
4gb os pendriv on[ Szerkesztve ]
Hogyan keletkeznek a barlangok?-a medve ássa,ott lakik
-
dh66e
Topikgazda
Srácok!
Kérek mindenkit ne indítsunk off hadjáratot újra és újra, maradjunk a témánál lehetőleg.A kapcsolódó tartalmak erősítő,kábelek aminek bármi köze is lehet a lejátszóhoz módjával mehetnek,de ez ügyben is inkább a megfelelő topikban folytassuk a diskurzust..
Köszönöm!
dh66e[ Szerkesztve ]
-
arn77
aktív tag
A Dune HD Magyarország Facebook oldalán olvastam a következőt:
Egy kiegészítés az előző hírünk ezen mondatához: „Ha pedig a gyártó komolyan gondolja az androidos támogatást is...”
A Solo 4K Android 4.4-gyel érkezik. Alaphelyzetben a szokásos Dune rendszer bootol be, a menüből indítható az Android rendszer. Jelen pillanatban az Androidból vissza a Dune operációs rendszerébe csak restart után lehet visszajutni. Azt még nem tudjuk, hogy megoldható lesz-e, hogy restart nélkül is kiléphessünk az Androidból.Úgy érzem, hogy az Androidos vonal nem fog érdekelni.
[ Szerkesztve ]
-
arn77
aktív tag
válasz
Technoman #2490 üzenetére
Ebben teljesen igazad van. A jól megszokott menü szerintem mindenkinél bevált, könnyen kezelhető. Még szerencse, hogy meghagyták a Solo 4K-ban is. A droidot meg használja aki akarja. Mondom ezt úgy, hogy még nem láttam működés közben, de magamból kiindulva, meg a koromból kifolyólag ragaszkodom a jól bevált dolgokhoz. Ezért is sajnálok megválni a jó kis Smart D1-től.
-
n000rbi
senior tag
Sziasztok,
egy Dune HD Base 3D a kiszemelt áldozat és az lenne a kérdésem, hogy ha beleteszek egy 2TB-os WD green-t, akkor usb-n keresztül tudok majd rámásolni laptopról bármit?
Ja még valami: a Smart D1 is tetszik, ez csak annyiban különbözik a Base 3D-től, hogy nem tud 3D-t és menüvel is lejátssza a BD ISO-kat?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
scipaful
újonc
Van egy Dune TV-101-em amit eddig sztereó erősítővel használtam. Most beüzemeltem egy nem hdmi-s 5,1 erősítőt. Egy 4*2 switch van beiktatva a rendszerbe ami le tud választani spdif optikai jelet a hdmi bejövő jelről. A Tv-101-ből nem tudok kicsikarni olyan beállítást aminek eredményeképpen megjelenne az erősítőn az 5.1 jel amit dekódolhatna, csak pcm (48khz). Kipróbáltam IPTV box-szal ugyanazon a bemeneten ugyanazzal a kábellel, van 5.1-es jel amit szépen dekódol is az erősítő.
A hangbeállításnál az alábbiak lettek beállítva.
HDMI-n HD hang engedélyezve
Bitstream kiküldés
csatornák száma 5.1
48 khz
HD hang engedélyezve
De már kipróbáltam minden verziót. és maximum a sztereo jött ki vagy semmi.
Valakinek valami ötlete?
A TV-101 sztereó jack aljzaton kiadja a koaxiális digitális jelet? -
n000rbi
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Canton Combi 300 - felújítva, hangváltó frissítve - Budapest
- Új! AirPods 3 MagSafe! 1 év garancia
- OPTOMA HD140X FULL HD 3D Projektor - 86%-os lámpaóratöltöttséggel - AJÁNDÉK vászon ÉS Chromecast
- JBL Partybox 710
- Razer Leviathan V2 Gamer Soundbar + Mélynyomó! THX Spatial Audio/BLUETOOTH 5.2/Razer Chroma RGB/
Állásajánlatok
Cég: KIFÜ
Város: Budapest
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest