Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gamepad
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Fapados Lexar SSD indul a PCI Express 4.0-s vágányról
- Apple notebookok
- Radeon RX 7600: nyolc giga elég lesz?
- Milyen videókártyát?
- Bemutatta a GeForce RTX 4060-as VGA-kat az NVIDIA
- Asztrofotózás
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a DUNE médialejátszók topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Multibit
veterán
válasz
Technoman #1250 üzenetére
Senki nem írta le a HEVC jobb tulajdonságait. Nagyon is jó dolog, hogy ugyanolyan minőséghez kevesebb helyre lesz szükség. Én azt tartom feleslegesnek, hogy az új kodekkel újrakódoljak egy x264 alapú filmet. Az újrakódolás mindenképpen minőségromlással jár.
Ha majd a filmipar átáll a HEVC-re, azaz ilyen BD-k jönnek ki, örülünkSalivili hipput tupput täppyt äppyt tipput hilijalleen
-
Technoman
őstag
válasz
Multibit #1251 üzenetére
Ok, most már leesett, hogy mi az averziód
Ennek tükrében, akkor legkorábban január felé fognak a release-ek "valós" h265-ösöket kiadni, mivel -elvben- decemberben jönnek az UHD BD lejátszók, s gondolom hálivúd majd jól megszórja a világot valós 4K-s filmekkel. Csak győzzük aztán "fizetni" az élményért -
Jelenleg -273 celsius fokot mutat Budapesten a dune hd smart időjárás appja, ki merjünk menni?
Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
kabar
senior tag
Üdv!
Azt szeretném megkérdezni, hogy a Dune Base 3D nél az SMB-n hogyan lehet átállítani a munkacsoportot? Ugyanis ahogyan azt elnézem a Workgroup de az mi hálózatunk nem arra van állítva, viszont a beállítások között sehol sem lelem.
Köszi"Der erste Trunk aus dem Becher der Naturwissenschaft macht atheistisch; aber auf dem Grund des Bechers wartet Gott.“
-
dh66e
Topikgazda
Sziasztok!
Itt egy két apróság aminek hasznát lehet venni.
1.Dune Helper
-Windows alól a pc vagy laptop billentyűzetével könnyebb a szövegbevitel.
2.DunePad
-PC-ről, tabletről,okostelefonról írányíthatjuk Dune készülékünket.You Tube elérést biztosít ill online tévéket is elérhetővé tesz a FilmOn csatornák révén melyeket a Dune-ön simán lejátszhatunk illetve nézhetünk.
Az linkelt weboldalon a Download fület megnyitva minden infót megkaptok a telepítésről.A progi Free részét próbáltam ki egy egyszerű regisztráció után.[ Szerkesztve ]
-
Technoman
őstag
Az a gond, hogy nemez a mark.it nem igazán akar működni
Telepítettem a plugin, előtte létrehoztam egy rendszermemót is (2 GB SD kártya) Be is teszi a Főmenű/Progiba.
De valahogy a Kedvencek mappában semmit sem látok.
Pedig ezt mindég is irigyeltem a Popiban, ott van ilyen (A410)[ Szerkesztve ]
-
dh66e
Topikgazda
válasz
Technoman #1261 üzenetére
Mennyi ideig nézted az adott filmet/ sorozatot mikor próbáltad?
5 perc az alapértelmezett ha előtte abbahagytad akkor nem fog megjelenni a listában.Állítsd át egy percre aztán nézd meg újra több fájlal is.Nálam működik és óránként frissíti kb most a szerző.
A legfrissebb verzióban már a listában megjelenített médiák száma akár 100 is lehet. -
Technoman
őstag
Nos, leraktam 1 percre, újra bootolt, majd az eddig használt "Black" skin visszament alap skin állapotra (arra a szürkére) Black skin megint letölt a store-ból, majd visszatéve alap skinnek (lehet, hogy itt szúrtam el, mert azóta már átállítottam 2-4 percre, de a sokadik bootolásnál is a Black skin marad)
Úgy van ugye, hogy a Kedvencek mappába pakolja be az előzményeket. Ebben a mappában foglal helyet még a Yadis is (mmint csak "kedvencileg" , fizikálisan az egyik vinyón van) Lehet, hogy bizonyos appok/progik nem szeretik egymást, vagy ez az app, csak "gyári" skin-el érzi jól magát? -
Technoman
őstag
Kezdem feladni
- a Black Skin áttettem alapértelmezett szürkére, hátha
- az eddigi 2 GB (CL4) rendszer memót kicseréltem egy 8 GB (CL2)-re, hátha (Panasonic SD)
- a rendszermemót és a flash törlését már vagy 4x megcsináltam, hátha
- az energiagazdálkodás Power-ét átraktam készenléti módba
- a legfrissebb FW-t letöröltem (150227.....) és visszatettem a 140827... -est, hátha
- a Kedvencekből még a YaDIS parancsikont is kivettem, hátha...
- alapon hagytam a felismerési időt, azaz 5 percen
- több filmmel is kipróbáltam, de semmi, semmi, semmi -
szilrobi
aktív tag
Dune hd max (fw 140610_0131_b8) lejátszóm nem látja az új 32GB pendrive-om. Lehet neki valamit csinálni?
[ Szerkesztve ]
-
szilrobi
aktív tag
megpróbálom más formátumokkal, köszi.
Másik gondom a lejátszóval, hogy 1080p-re állítva piciket ugrál a kép a tv-n, menüben látszik, vagy ha megállítom a képet, néhány másodpercenként ugrik egyet. Mindenféle képfrissítést próbáltam de nem jó egyik sem
Előtte wd tv live volt, ott nem vettem észre semmi ilyet
[ Szerkesztve ]
-
blakey
félisten
válasz
szilrobi #1275 üzenetére
Bár ezek nem firmware problémák, de nyomj egy gyári visszaállítást, telepítsd a legújabb firmwaret, állítsd be normálisan az audió/videó részt, nem ugrálhat semmi, atomstabilnak kell lennie. Esetleg leírhatod, hogy milyen beállításokat eszközöltél ill. milyen kábelt használsz a lejátszó és a tv között.
A pendrive gondolom valamilyen szinten látszódik csak épp használhatatlan, menj rá, nyomj egy "pop up menu"-t és formázd le a Dune-vel, akár NTFS is lehet, semmi gond nem lesz, nálam is voltak hasonló esetek."Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja
-
anonym1s
őstag
Sziasztok.
Hasznal valaki mediatarat itt?
En csinaltam a filmekhez, de ez nagyon lassitja a mappakba valo be/kilepest. Mediatar nelkul szempillanas alatt valtogatok mappakat, de most 5-6 masodperc mire belep es ugyanennyi a kilepes is. Kategoriak szerinti mappakban vannak a filmek, mindegyik a sajat mappajaban (mappanevek a filmek cimei). Arra tippelek, hogy a rengeteg konyvtar miatt olvassa be nehezen.
Tudtok erre valami megoldast?
Sok idom ment el a fajlok es mappak atnevezesere, a mediatarra meg tobb mert pontos cimekkel is rengeteget teveszt a yadis, es az eredmeny nem valami jo igy.Dune301 es 303D lejatszoim vannak. A 303D mitha egy hajszallal gyorsabb lenne de az is nagyon lassu.
[ Szerkesztve ]
-
anonym1s
őstag
válasz
gyeniko #1278 üzenetére
Nem.
Az a dolog, amikor mappak helyett borito kepeket latsz, es ezekbe belepve latod a film adatait es tartalmat, amit a yadis nevu programmal lehet csinalni.
Itt van nehany kep rola. A gyokerbol a kategoriakba es a filmekbe sok ido mig be/kilep, de foleg a katagoriakba, ott elpocsol 5-6 masodpercet is a dune301, a 303d valamivel gyorsabb.Ezt latom amikor belepek a vincseszter gyokerebe, itt vannak a kategooria mappak:
[ Szerkesztve ]
-
blakey
félisten
válasz
anonym1s #1279 üzenetére
Nálam vannak borítók, leírások, nincs ennyi könyvtáram ill. nem yadis-szal csináltam, de semmi lassulás. Lehet, hogy túl nagyok a képek.
"Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja
-
-
szilrobi
aktív tag
Gyári beállítás visszaállítása után már látja a 32Gb pendrive-ot
De 1080p-re állítva a felbontást még mindig ugrál a kép. Egyszerű hdmi kábelem van, nem márkás, kettővel is kipróbáltam, ugyanaz
lehet a lejátszóval van valami. kipróbálom másik tv-vel is, marad az 1080i
[ Szerkesztve ]
-
blakey
félisten
válasz
szilrobi #1285 üzenetére
Szerintem kábel hiba lesz ha 1080i-vel jó akkor a kábel nem bírja a 1080p-t. A helyedben kipróbálnék egy másik kábelt, nem ugrálhat 1080p-n sem.
"Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja
-
Technoman
őstag
Lehet, hogy benyeltem egy áprilisi tréfát?
Ez jelent am meg a Dune oldalon [link]
A durva, hogy az időjárást helyettesítő orosz oldalt sem találom a Store-ba. Valakinek bejön, legalább az egyik? -
fotobolond
tag
Sziasztok!
Dune HD Duo készülékemmel akadt egy kis problémám. Költözést követően HDMI-n keresztül nem ad hangot, míg előtte minden gond nélkül üzemelt . A TV egy Sony W905 sorozatú készülék, amelyen bár végeztem egy gyári beállítás visszaállítás opciót, de HDMI hanggal kapcsolatban nem találtam beállításokat.
Pechem lenne és a készülék hibásodott meg vagy valami más lehet a probléma?
Előre is köszönöm, üdv:
Eladó cuccok: LG V10 - RINGKE Fusion Crystal Clear tok - Új http://hardverapro.hu/apro/ringke_fusin_crystal_clear_tok_lg_v10_-_uj
-
blakey
félisten
válasz
fotobolond #1291 üzenetére
Nem hinném, hogy van kép és nincs hang, nyomj a Dune-n is egy gyári visszaállítást.
-
fotobolond
tag
Ezt is megpróbáltam, semmi. A Tv-n is kipórbáltam az összes HDMI aljzaton, de semmi.
Most megnézem egy másik Tv-n, mert számomra is elég hihetetlen
Eladó cuccok: LG V10 - RINGKE Fusion Crystal Clear tok - Új http://hardverapro.hu/apro/ringke_fusin_crystal_clear_tok_lg_v10_-_uj
-
Dorian
félisten
válasz
fotobolond #1291 üzenetére
Menüben van olyan opció, hogy HDMI hang tiltás. Nincs bepipálva?
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
fotobolond
tag
Próbáltam ki/be kapcsolni semmi. Kipróbáltam egy másik televizíón, ott sem volt hang. A vicc az egészben, hogy a dobozába visszacsomagolva szállítottuk és a költözés elött 1 nappal még megnéztünk egy filmet, probléma nélkül....
Kicsit értetlenül álok a probléma elött..
-
Technoman
őstag
válasz
fotobolond #1295 üzenetére
Nem lehet, hogy bekapcsolt, működő állapotban húztad ki a HDMI-t?
(Nekem a Pana palzmám HDMI interfésze (azaz az össz HDMI port) bánta ezt a meggondolatlanságot,
Utána derült ki, hogy a Pana TV-kből hiányzik az ilyenkor szokásos védelem)
Ezzel a TV-vel nézted a régi helyen is?
Analóg módon sincs a Sony-nál hangod?
Hülye kérdés, de azért felteszem, a Volume ugye nincs totál levéve a Dune-ön?[ Szerkesztve ]
-
fotobolond
tag
válasz
Technoman #1296 üzenetére
Nem, ezeket mind végignéztem és a televizíó is ugyanaz volt. Valószinüleg a HDMI aljzat sérülhetett meg. Végül bevittem a forgalmazó által javasolt szervízbe, ott sem volt hang és ilyen hibajellenséggel még nem találkoztak. Ezért is gyanakodtunk arra, hogy aljzattal van a probléma, főleg annak tükrében, hogy látszik rajta némi sérülés.
-
blakey
félisten
válasz
fotobolond #1297 üzenetére
Hol sérült az aljzat? Tv, lejátszó? Működés közben ne cserélgesd a HDMI kábeleket.
-
fotobolond
tag
Magán a HD Duo-n. Menet közben sosem cserélgetem a kábeleket. Anno 15éve én is beleestem ebbe a hibába és az akkori televizióm előlapi AV bemenete bánta.
Szerintem ez egy véletlen egybeesés lehetett. Ha nem kellett volna a készüléket elcsomagolni, akkor nem jött volna elő.
-
blakey
félisten
válasz
fotobolond #1299 üzenetére
Mikor sérült meg? Javítható?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: KIFÜ
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest