Hirdetés
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a DUNE médialejátszók topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dh66e
Topikgazda
válasz
DasBoot #5001 üzenetére
Szia!
Felvenni fel lehet a dunere csatlakoztatott ezközökre ,de nem időzített formában.Legalábbis a régebbi lejátszóknál így van az újabbaknál nem tudom.
Mondjuk mivel a Sky eleve egy kombi set top box is meglepne ha nem tudná.(#5000) Laszlo733
VPN-t nem ismerem mert nem használom,elvileg az az orosz plugin működik ahogy elolvastam az orosz fórumot.Mondjuk nekem teljesen homály a működése és a beállítása.
Jah és grat az 5000. hozzászóláshoz.[ Szerkesztve ]
-
Laszlo733
aktív tag
Dunen lehetséges valahogy megoldani, hogy a fényképek és a videók miniatűrökben is megjelenjenek, mint PC-n?
-
dh66e
Topikgazda
válasz
Laszlo733 #5004 üzenetére
Elég melós ,de lehetséges.
-
dh66e
Topikgazda
válasz
Laszlo733 #5006 üzenetére
Nem tudom mi az oka hogy ezzel nem foglalkoztak talán nem volt rá tömeges igény vagy más áll a háttérben.Egy biztos ezügyben már nem lesz előre lépés.
Mindenkinek!
Pár infót megosztanék ami a tudomásomra jutott az új amilogic procis lejátszókkal kapcsolatban.
-SMB server nincs ezekben a lejátszókban!!! (ami nekem elég fura......realtekes Pro4k-ban van!)
-A Sky modellel szemezőknek főleg azoknak akik set top boxnak akarják használni fontos infó lehet hogy a kódolt fizetős csatornák felvételét nem támogatja a készülék! -
Multibit
veterán
Nem érdemes az all-in-one dolgot erőltetni. Aki tévéműsort akar felvenni, használjon erre való eszközt!
Salivili hipput tupput täppyt äppyt tipput hilijalleen
-
dh66e
Topikgazda
válasz
Multibit #5010 üzenetére
Pedig elég sokan vártak erre a lehetőségre ahogy olvasom, sajnos a CI+ a tartlom tulajdonosoknak kedvez a felhasználókat bünteti.Úgy írom ezt hogy soha az eletemben nem vettem fel tv műsort,filmet hogy megnézzem azt később.Egyébként nagyon eszköz függő a dolog mert van lehetőség kódolt anyagokat felvenni bizonyos gyártók modelljein és akár Pc-n szerkeszteni/módostani,de nagyon utána kell járni.Ebből a szempontból a SKY nem ajánlható.
[ Szerkesztve ]
-
DasBoot
aktív tag
válasz
Multibit #5013 üzenetére
Üdv.! Van egy Synaps DVB-C vevőm, aminek a minősége és szolgáltatásai meglehetősen korlátozottak. Emellett egy Technisat ISIO S1-es műholdvevő, sajnos a UPC Direct kártyával már nem működik, pedig éppen a HD felvételek miatt vettem annak idején. A Technisat K1-gyel is szimpatizálok, de abban nincsen merevlemez, ezért is szeretnék ilyen dvb-c vevőt, egy Synology NAS-ra is szeretnék felvenni. Tetszene még ez a Sky is.
[ Szerkesztve ]
-
Win10 frissítés... megint elszálltak a hálozati megosztás beállítások...
Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
válasz
koncsik #5019 üzenetére
Hát nem tudom, valahogy nem áll össze, minden szokásos dolgot próbáltam...
Igaz korábban észrevettem, hogy a laptop nem látja a Dune-t, de mivel fordítva nem volt gond, nagyon nem zavart... lehet, hogy a hálózatkezelő része tönkrement a Dune-nek? (HD Smart H1)Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
solaris7
tag
Dune HD Pro 4K Júniustól kapható
-
-
-
válasz
Downsampling #5027 üzenetére
majd megpróbálom
[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Ablakos
őstag
Érdekel, hogy a solo 4k tulajok mit tettek az ISO fagyás/akadás problémájával?
-
-
kezo0
addikt
válasz
Downsampling #5030 üzenetére
Amikor Oppo-ról beszélsz, kérlek, mindig írd oda, hogy konkrétan melyik, mert pl. az én 203-asomnak SMB-n sem jelent gondot ez a bitráta. Ezt csak úgy az Oppo védelmében... Köszi.
Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
Downsampling
senior tag
Sziasztok!
Vettem tévét! Végre!
De! Amióta rákötöttem a Dune HD Max-ot, nincs képem, illetve a legtöbbször bebootolás után a Max egyszerűen leáll. Gondolkoztam, s lehet, hogy az a baja, hogy a tévé UHD vagyis 4K-s? Csak furák ezek az újraindulások… Viszont ha lehúzom a HDMI kábelt róla, akkor működik rendesen, tehát boot után minden funkciója elérhető (a saját kis kijelzőjén látom, csak ugye képet nem tud adni a tévének).
Van erre valami megoldás? Vissza tudom kötni az FHD monitorra, és át tudok állítani bármit. Csak mit kéne? Vagy ez innentől bukta?Köszi!
-
Downsampling
senior tag
válasz
Downsampling #5033 üzenetére
Tárgytalan, a régi kijelző visszaraktam, és a képfrissítés és a felbontás menüben megtaláltam a megfelelőt.
Működik! -
dh66e
Topikgazda
-
b.lajos
tag
Egy "rövidke" teszt jöhetne a Dune HD Pro 4K-ról, talán könnyebb lenne a med600 utódát kiválasztani. Jelenlegi kiszemeltek az említetten kívül a Dune HD Solo Lite, és az Apple TV 4K.
b.lajos
-
solaris7
tag
Itt már kapható az enyém már megérkezett
-
solaris7
tag
Ma délután hozta a futár elég friss
De ha kérdeztek valamiről szívesen válaszolok ha tudok.
Így elsőre nézve nagyon szép a képe olyan mint a 303D-m.De csak Full HD-ban tudok vélemény mondani.Ha elindítom a 4K HDR-s filmet gondolom érzékeli hogy 1080p-s a megjelenítőt és szépen lejátsza folyamatosan.
A távirányító jó nagy ha akarod világít (mint a laptop billje) még szokni kell.De simán kezeli a 303D távosa is ez érdekes.Talán annyi negatívum a felirat kezelésnél (redeti nyelven teljes felirattal nézem a filmeket) hogy ott ragad a képernyőn míg nem következik a következő párbeszéd.Egy kicsit zavaró,de gondolom későbbi firmware megoldja.Igazán ezt nem értem hogy csatlakozik ide egy vinyó? -
csizo
tag
válasz
solaris7 #5041 üzenetére
Nem adtak hozzá kábelt?A Zidoo X9s-hez mellékeltek.Furcsa,mert szinte ugyanaz a két készülék.A Dune árába beleférhetett volna egy pár száz forintos kábel.
Link:https://www.google.hu/search?q=zidoo+x9s&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjJy6_a87HbAhXNbVAKHSsyAJcQ_AUICigB&biw=1366&bih=662#imgrc=xI41m2XCd5PiRM:
-
solaris7
tag
Valaki linkelne nekem egy helyet ahol lehet kapni a képen látható (piros) sata kábelt.
Megköszönném
Kipróbálnám milyen sebességgel másolna egy 2,5 vinyóról a háttértárolóraRoppant bosszanntó ez a felirat ott maradás míg nem következik a másik.
Külső feliratot használok akkor nincs ez a probléma.Valakinek nincs ezzel tapasztalata?[ Szerkesztve ]
-
solaris7
tag
válasz
Downsampling #5046 üzenetére
Hogy te milyen okos vagy
ez nekem eszembe nem jutott volna.Pont van egy ilyen dupla 5 pólusú kábelem,és láss csodátt működik is
Köszönöm szépen a segítséged -
dh66e
Topikgazda
válasz
solaris7 #5045 üzenetére
Tapasztalat szinte nulla,talán te vagy itt az egyetlen új player tulaj eddig aki jelezte hogy vett.Mondjuk én próbáltam,de nem mélyrehatóan mert egy csomó funkció akkor még nem volt elérhető..Esetleg ha regkártyás a vásárlásod akkor jelezheted a Dune magyar képviseletének ők meg továbbítják a Dune felé.
Sok sok apró bosszantó dolog van még úgy gondolom ezeket remélhetőleg az elkövetkezendő fw -ben majd javítják. -
solaris7
tag
Igen kaptam hozzá kártyát,de még a 303D-vel regisztráltam köszi a tanácsot majd mindjárt írok.
Az az érdekes ha kiveszem a filmből a feliratot és mellé helyezem nincs gond szépen kezeli.Még a zoomal van gond nem minden filmnél használható,nem reagál.De igazán nem szoktam használni
Új hozzászólás Aktív témák
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GTA V
- Megjöttek az új iPhone-ok, de a drágább modellekre várni kell
- DIGI kábel TV
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Ukrajnai háború
- Bluetooth hangszórók
- Skoda, VW, Audi, Seat topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest